Catrice Limited Edition Revoltaire Swatches

Ik heb de lakjes alweer een tijdje. Ook de swatches heb ik al een tijd geleden gemaakt. Het bewerken van de foto’s kwam er echter nooit van. Maar nu kun je ze eindelijk bekijken. De swatches van de Revoltaire lakjes. Deze limited edition van Catrice bevat vijf mooie lakken. Kijk mee. :)

Van links naar rechts: C01 Innocent Toxin, C02 Attracting Camouflage, C03 Colour Bomb, Co4 Colour Of Honor, C05 Mission Lilac.

Het zijn stuk voor stuk echte zomerkleuren, lekker opvallend. Vooral Innocent Toxin en Colour Bomb. Tijd voor de swatches:

Innocent Toxin is een felgroene kleur. Hij lijkt op Catrice – ACid/DC. Het enige verschil is dat deze lichte groene shimmer bevat. Op de eerste foto is dat trouwens wel goed te zien, vooral in het flesje. Verder vind ik ze echt heel erg op elkaar lijken. Mocht je ACid/DC dus al hebben, dan kan je deze laten staan. Innocent Toxin dekt in één laagje al goed, maar een tweede staat beter.

Attracting Camouflage is een taupe kleurtje. De nagellak is naar mijn idee wat metallic. Op de nagel pakt de lak wat nude-achtig uit, maar op zich is hij nog best opvallend door de metallic finish. Ik vind Attracting Camouflage vreselijk lakken. Hij lakt streperig en ik kreeg hem niet echt mooi. Dat kan je zien aan mijn wijsvinger en middelvinger. De enige vinger die er wel goed uit ziet is mijn ringvinger, haha. Attracting Camouflage dekt wel goed: één laagje was al voldoende. Op de foto heb ik twee tot drie laagjes op, vanwege de streperigheid.

Colour Bomb is een koraalkleur. De blush en een lipstick heeft precies dezelfde naam gekregen. Komt vast omdat de kleuren ervan overeenkomen. Ik vind dit de mooiste kleur die ertussen zit. Dat komt misschien omdat ik momenteel echt van de felle en opvallende kleuren ben. :) Colour Bomb lakt fijn, dekt perfect in twee laagjes en ziet er goed uit. Het is niet echt een originele kleur. Catrice heeft bijvoorbeeld al zo’n kleurtje in het assortiment: Meet Me At Coral Island (de nieuwe versie dan). Ook lijkt Pimp My Shrimp er ook erg op, behalve dat Colour Bomb net wat feller is.

Colour Of Honor is een licht gouden nagellak, met dezelfde metallic-achtige finish als Attracting Camouflage. Ook Colour Of Honor lakt streperig, maar deze lakt net wat beter dan Attracting Camouflage. Colour Of Honor ziet er met twee laagjes goed uit: hij is dan goed gedekt en de strepen zijn minder zichtbaar. Ik vind Colour Of Honor een mooie nagellak kleur. Het is in mijn ogen de subtielere versie van Goldfinger.

Mission Lilac is een donkere lila kleur. Mission Lilac is een lakje wat fijn lakt. Hij maakt geen strepen en hij dekt goed. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht. De kleur is lekker voor de zomer, net zoals Colour Bomb. Ik vind het geen heel speciale kleur, maar hij heeft toch wel wat. Volgens mij heeft Catrice nog niet zo’n kleur in haar assortiment? Mocht je dus van dit soort kleurtjes houden, dan beveel ik je Mission Lilac zeker aan!

Dat waren de swatches van de Revoltaire lakjes. Lekker opvallend en dus zeker zomers. Maar ook twee wat minder opvallende nagellakjes, ook mooi. :) De kleuren zijn niet heel speciaal, want van elke kleur is wel een soortgelijke in het assortiment van Catrice te vinden. Maar de kleuren zijn toch nét een tikkie anders. Revoltaire ligt nog tot en met eind mei in de schappen.

Welk Revoltaire nagellakje heb jij gescoord?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top