Over mij

Hoi! Welkom op mijn weblog, mijn naam is Belinda Pol en hier stel ik mezelf even aan je voor.

Ik ben geboren op 8 maart 1988 in het ziekenhuis van Tiel en opgegroeid in Culemborg. Mijn ouders en ik zijn er nog een jaartje tussenuit gegaan, naar Langerak. Daar is mijn anderhalf jaar jongere zusje geboren. Maar verder woonde ik tot mijn 24e levensjaar in Culemborg, een stadje in Gelderland, vlakbij de Lek, 18 minuten met de trein van Utrecht vandaan. In Utrecht ging ik studeren en altijd shoppen, dus ik voelde me eerder een Utrechter dan een Gelderlander.

Van brugpieper naar Bachelor of Communications
Na de basisschool heb ik mijn VMBO-TL diploma behaald op het Lek & Linge in Culemborg. Ik ben in 2006 begonnen aan een MBO-opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Ik ontdekte in het eerste jaar al dat het niks voor mij was en ik stopte met de opleiding. Ik dacht het creatieve wel leuk te vinden, maar ik vond de lessen toch wel erg saai. Ik ben toen in 2007 terug de ‘middelbare schoolbanken’ ingegaan en heb HAVO-4 en 5 in één jaar gedaan, op het ROC Culemborg. Het viel onder het volwassenen onderwijs, omdat ik te oud was om echt terug naar de middelbare te gaan. Mijn HAVO diploma heb ik ook daadwerkelijk na één jaar in ontvangst mogen nemen. In 2008 besloot ik de HBO opleiding Bedrijfscommunicatie te doen aan de Hogeschool Utrecht. Na vier jaar studeren kon ik mezelf nu Bachelor of Communications noemen; in 2012 behaalde ik namelijk mijn diploma.

Diploma-uitreiking

Van studeren naar werken
Na het afstuderen had ik moeite met het vinden van een daadwerkelijke communicatiebaan. Omdat dat toch lastig bleek, ben ik sinds eind 2012 aangenomen bij een telefonisch marktonderzoeksbureau en ben ik daar doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Ik werk er fulltime. Omdat het bedrijf Engelstalig is spijker ik dagelijks mijn Engels bij.

Van Culemborg naar Rotterdam
In oktober 2012 verhuisde ik naar Rotterdam. Ik ging eindelijk op mezelf wonen. Hoewel ik het heerlijk vond om bij mijn lieve ouders te wonen, was ik toch toe aan een eigen plekje. Ik had werk gevonden in Rotterdam, dus vandaar dat ik ook vanwege dat graag op mezelf wilde en niet elke dag 2 uur heen en terug hoeven te reizen. Ik kreeg uiteindelijk een huisje, helaas maar tijdelijk, want in juni 2013 verhuisde ik weer, ditmaal naar Vlaardingen. Daar bleef ik niet lang, in oktober 2013 tekende ik eindelijk een huurcontract voor onbepaalde tijd. Eindelijk een vast huisje in Rotterdam! Toch was het huis te klein en verhuisde ik in 2016 nogmaals (nog steeds Rotterdam), naar een grotere woning waar ik voorlopig niet meer wegga.

Sunday Chill day - Makeup Look

Grote liefdes en vrije tijd
Ik woon samen met mijn lieve vriend. Ik ben al sinds maart 2011 samen met mijn vriend en voor mij is hij de ware. Ik voel me goed bij hem en ik zou niet weten hoe mijn leven eruit zou zien zonder hem. Hij is mijn beste vriend, mijn maatje, mijn soul mate. ♥ Verder houd ik enorm van katten, ze zijn zo leuk als huisdier. We hebben er zelf ook eentje: een zwart, wit, bruinige kater met de naam Damon. We hadden eigenlijk nog een kater, Dexter, maar die hebben we helaas moeten wegdoen.

Ik heb een zwak wat betreft beauty, vooral lipsticks, oogschaduwpalettes en nagellak. Hoewel ik vroeger eigenlijk alles wilde, ben ik toch kritischer geworden en kijk ik eerst of ik het wel nodig heb. Dit moet toch ook omdat ik op mezelf woon en nu vaste lasten heb die betaald moeten worden, dus het gaat nou eenmaal niet meer zo gemakkelijk om alles te kopen wat ik wil. Maar ik heb een fijne stash, die je op mijn blog wel voorbij zult zien komen. Verder vermaak ik mij in mijn vrije tijd met lezen van boeken en tijdschriften, series en films kijken, naar de sauna gaan, schrijven van blogposts en fotograferen, het opnemen en monteren van filmpjes. En natuurlijk leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen, knuffelen met Damon en sporten om lekker te kunnen blijven eten.

Mocht je nog niet genoeg over mij weten, dan raad ik je gewoon aan mijn blog bij te houden en oude blogposts te lezen. Genoeg wat ik hier nog niet verteld heb, maar wat wel gewoon op mijn blog verschenen is!

Social media
Ik ben natuurlijk ook te vinden op social media. Volg mij op Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest, Google+, Bloglovin’ en Tumblr.