Ik heb nog niet veel nieuwe Catrice lakjes. Dat komt eigenlijk omdat ik echt op mijn centjes moet letten nu ik op mezelf woon, maar als ik er dan eentje koop, koop ik er wel eentje die gewoon heel mooi is! Dus zie hier swatches van George Blueney, een mooi donkere nagellak met een prachtige lichte shimmer.

Catrice 915 George Blueney

Catrice 915 George Blueney

Catrice 915 George Blueney

George Blueney is een donkerblauwe kleur met lichte zilveren shimmer. Het is een perfect najaarskleurtje. Ook zeker geschikt voor de winter en de feestdagen! Je blijft maar naar die mooie shimmer kijken, wauw! :)

De nagellak dekt in één laagje al, maar de kleur is intenser en mooier met twee laagjes. George Blueney blijft samen met een base en een top coat lang zitten. Zodat je er niet alleen met de kerst, maar ook tijdens oud en nieuw nog van kan genieten. :) De nagellak droogt snel, vooral als je dunne laagjes aanbrengt.

Catrice nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost tegenwoordig €2,69 per stuk.

Wat vind jij van George Blueney?

Liefs,
Belinda ♥