Center Parcs De Eemhof ♥

Center Parcs De Eemhof ♥

Het is vandaag erg regenachtig. De zon schijnt nu wel, maar het ging net echt heel hard regenen met onweer erbij. Het is pas net september maar het lijkt volop herfst. Met dit weer verlang ik echt terug naar de vakantie. Ik bedacht me dat ik nooit echt op mn blog heb verteld hoe de vakantie was. Dus om toch weer even in zomerse sferen te blijven zal ik in het kort vertellen hoe onze Center Parcs De Eemhof vakantie was en wat foto’s laten zien.

Oh onze Center Parcs vakantie was zo fijn dit jaar! We waren vorig jaar voor het eerst naar Center Parcs en omdat het zo goed beviel zijn we dit jaar weer gegaan. Wel naar een andere, namelijk de Eemhof. We verbleven daar een week, 8 dagen. Zaterdag 8 juli gingen we erheen en zaterdag 15 juli kwamen we weer terug. Beide reizen verliep prima. Net zoals vorig jaar gingen we met het OV en dat was dit keer zo veel beter omdat Center Parcs De Eemhof een bushalte voor de ingang van het park heeft. Hoefden we dus niet zo ver te lopen!

Elke dag hebben we (bijna twee keer) gezwommen. In de ochtenden was het het rustigste omdat er toen nog niet veel mensen in de Aqua Mundo aanwezig waren. De beste glijbaan van Center Parcs De Eemhof? Zeker weten de Turbo Twister! Daar zijn we in de ochtenden als eerste in geweest omdat die ook bij anderen populair is en daar dan ook geregeld een rij staat. We hebben op sommige dagen zelf gekookt en op andere dagen zijn we in het park wat gaan eten. Wat betreft activiteiten die we hebben gedaan: in totaal 24 km gefietst naar Nijkerk, op het strandje gelegen, gepoold, airhockey, midgetgolf, sauna, naar Amersfoort geweest en heerlijk uitgerust, samen zijn met zn tweetjes en gewoon genieten!

Ik moet wel zeggen dat 8 dagen misschien weer iets te lang is, want aan het eind hadden we het wel gezien in het zwembad en wilden we toch wel graag weer naar huis. Toen we weer thuis waren hebben we lekker geknuffeld met Damon (die had ons wel gemist). Ik had in totaal twee weken vakantie waarvan de Center Parcs vakantie in de eerste week was. De tweede week heb ik heerlijk rustig aangedaan en voornamelijk gerelaxt. We zijn nog naar de bioscoop geweest (Despicable Me 3), super leuk! En ik ben nog naar de verjaardag van mn moeder geweest. Dat was de zomervakantie. Precies zoals ik hem het liefste heb: wat leuks doen maar ook rustig aandoen en gewoon bijkomen van het werken.

Ik heb dit jaar pas weer in december vakantie. Dat duurt nog wel even! Ik heb nog geen concrete plannen voor de vakantie en wat ik dan ga doen, dat komt ook dan wel weer. Maar in de tussentijd als ik verlang naar de vakantie, dan blader ik weer in het fotoboek die ik ervan heb gemaakt. De foto’s die je ziet zijn ook van het fotoboek. Altijd een fijne bezigheid zo’n boekje maken om herinneringen op te slaan.

Oh zomer, wat ben je weer snel voorbij gegaan. Voor mijn gevoel is het echt nog geen september…

One thought on “Center Parcs De Eemhof ♥

  1. leuke foto’s! en ja gaat veel te snel voorbij helaas, maar als je maar genoten hebt toch :) en dat hebben jullie wel gedaan zo te zien <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top