De 30 Day Nail Challenge: Dag 31 Re-create Your Favorite Challenge

Ik moet voor de 30 Day Nail Challenge een favoriete nail art challenge opnieuw doen. Ik vond ze allemaal (bijna) even leuk om te doen, dus ik kan niet kiezen. Daarom mogen jullie kiezen! Welke challenge moet ik opnieuw maken? Hieronder zie je alle 30 nail arts voorbij komen. Daar onderaan staat een poll. Kies maar een leuke!

Dag 1: Red nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 1 Red Nails

Dag 2: Orange nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 2 Orange Nails

Dag 3: Yellow nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 3 Yellow Nails

Dag 4: Green nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 4 Green Nails

Dag 5: Blue nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 5 Blue Nails

Dag 6: Violet nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 6 Violet Nails

Dag 7: Black & White nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 7 Black & White Nails

Dag 8: Metallic nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 8 Metallic Nails

Dag 9: Rainbow nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 9 Rainbow Nails

Dag 10: Gradient nails

De 30 Day Nail Challenge: Dag 10 Gradient Nails

Dag 11: Polka dots

De 30 Day Nail Challenge: Dag 11 Polkadots

Dag 12: Stripes

De 30 Day Nail Challenge: Dag 12 Stripes

Dag 13: Animal print

De 30 Day Nail Challenge: Dag 13 Animal Print

Dag 14: Flowers

De 30 Day Nail Challenge: Dag 14 Flowers

Dag 15: Delicate print

De 30 Day Nail Challenge: Dag 15 Delicate Print

Dag 16: Tribal

De 30 Day Nail Challenge: Dag 16 Tribal Print

Dag 17: Glitter

Dag 18: Half moons

Dag 19: Galaxies

Dag 20: Water marbled

Dag 21: Inspired by a Color

Dag 22: Inspired by a Song

Dag 23: Inspired by a Movie

Dag 24: Inspired by a Book

Dag 25: Inspired by Fashion

Dag 26: Inspired by a Pattern

Dag 27: Inspired by Artwork

Dag 28: Inspired by a Flag

Dag 29: Inspired by the Supernatural

Dag 30: Inspired by a Tutorial

 

Dat waren ze alle 30. Aan jullie de keuze: welke moet ik opnieuw maken? Ik vind zelf de laatste leuk, dat uiltje is echt te schattig. ♥ Ook de regenboogjes zijn leuk. De rest heeft ook allemaal wel iets leuks. Behalve mijn water marbled nails. Die zijn echt mislukt. Ik kan het ook gewoon niet en het is daarom ook niet leuk om te doen. Die maak ik dus sowieso niet opnieuw. ;) Voor de rest mogen jullie dus kiezen! Ik ben benieuwd wat eruit komt.

[poll id=”5″]

Stemmen maar!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 1. Inspiring by an tuturail is het ALLERLEUKST natuurlijk maar je hebt het kort geleden gedaan duuus daarom heb ik voor tribal gekozen! DOEN >:D

  1. Owja, da’s ook een goede inderdaad. En uiteraard doe ik dan een andere print, haha. Ik heb laatst weer een leuke tribal print gezien.

 2. Hoi!
  Supertof die uil-nagels (tutorial).
  Hoe heb je die halve cirkels erin gekregen? Ik heb me dat echt superlang over nagedacht maar kom maar niet op een enigzins logisch antwoord.

  1. Die halve cirkels heb ik gemaakt door een stipje te zetten en daar dan weer half een stipje in te zetten. :) Hoop dat ik je ermee geholpen heb! Misschien dat ik er nog een filmpje van maak, dan kan je het ook zien.

 3. Leuk dat je de Challenge hebt gedaan (ben via Google op je blog terecht gekomen..) Ik ben hem nu aan het doen op mijn blog.. Die uil is heel erg leuk! :D