A Black Kind of French Manicure

Vandaag laat ik natuurlijk weer zien wat ik deze week op mijn nagels heb. ^^ Ik had zin om french manicure te maken, maar niet de standaard frenchie met een wit randje. Ik besloot dus voor een andere kleur te gaan, namelijk een zwarte french manicure!

A Black Kind of French Manicure

A Black Kind of French Manicure

Dit is dus het resultaat. :) Ik had eerst twee laagjes van een nude nagellak op mijn nagels gedaan. Dit is Essie’s Muchi Muchi. Echt een prachtige kleur! Verder had ik er nog niks mee gedaan. De dag erna besloot ik een french manicure te doen. Ik pakte eigenlijk meteen een zwarte nagellak en lakte, tijdens het kijken naar Hollands Next Top Model, mijn tips zwart met Catrice’s 320 Back To Black (oude versie). Daarna ging ik er nog met een top coat overheen. Helaas, want daardoor smudge ik de nail art natuurlijk weer uit. Maar ach, het hoort erbij, toch? Ik had ook geen zin om het weg te photoshoppen. Those things happen en dat mag je best zien.

Het was al donker en de foto’s pakten dus ook niet zo goed uit. Op dinsdag wilde ik betere foto’s maken om het voor vandaag online te zetten, maar helaas was het ook toen weer te donker. Vandaag lukte het eindelijk om met daglicht foto’s te maken en heb ik dit artikeltje eindelijk kunnen typen. :)

Wat vind jij van mijn black kind of french manicure? Doe je dit zelf ook wel eens?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *