Afgelopen weekend

Afgelopen weekend

Vorige week vrijdag had ik een vrije dag, dus mijn weekend bestond dit keer uit drie dagen, in plaats van twee! Wat voelt dat heerlijk trouwens, zo’n extra dag vrij! Ik had op zaterdag al zo’n zondag gevoel, maar ik wist dat het pas zaterdag was. Heerlijk! Op vrijdag heb ik helemaal niks gedaan. Ik had eigenlijk met een vriendin afgesproken, maar die kon niet, dus onverwachts een lekkere chilldag. Sinds vrijdag staat het tweede seizoen van The Crown op Netflix en daar heb ik zeker al zes afleveringen van gezien op vrijdag!

Op zaterdag ben ik vroeg opgestaan en ben ik vroeg naar winkelcentrum Zuidplein geweest om alvast kerstcadeautjes te kopen. Ik dacht, ik kan er beter vroeg bij zijn. Dan heb ik geen gestress later in de maand, ook omdat ik het best druk heb komende weekenden. Ik wist ook al precies wat ik voor iedereen wilde gaan halen, dus hup, naar de winkels toe! Doordat ik om 10 uur bij Zuidplein was en alles geshopt heb, was ik ook weer vroeg in de middag thuis. Om half 2 begon ik ook al met inpakken van de cadeautjes zodat ze mooi onder de kerstboom kunnen liggen. De rest van de zaterdag heb ik nog een workout gedaan en heb ik op de bank weer een aflevering van The Crown gekeken. Voor de rest ging ik weer bijtijds naar bed, want de volgende dag, zondag, wilde ik weer redelijk op tijd opstaan.

Zondag was ook weer een rustige dag. Ik ben vroeg opgestaan en heb op de bank een aflevering Supergirl gekeken en daarna een aflevering van The Crown. Toen begon het redelijk hard te sneeuwen en heb ik er mijn camera bij gepakt om foto’s en filmpjes van de sneeuw te maken. Natuurlijk lekker vanuit mijn warme huis! Deze foto’s en filmpjes heb ik meteen op mijn laptop gezet en heb ze bewerkt. Het filmpje heb je al kunnen zien. De rest van de zondag heb ik spendeert door aan mijn weblog te werken en heb ik nog een laatste aflevering van The Crown gekeken. Ik moest weer vroeg naar bed, want de volgende dag is alweer maandag!

Mijn weekend was fijn, niet zo veel gedaan, maar de dingen die ik heb gedaan waren leuk en ontspannend. Ik voel me weer uitgerust voor een nieuwe week. Deze week moet ik vijf dagen werken, maar de week erop nog maar drie en dan: vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top