All I Want For Christmas…

Lieve, lieve bezoekers, het is bijna bíjna Kerstmis! ♥ Ik hou van Kerstmis! ♥

Dit jaar vier ik de feestdagen in mijn eigen huisje, samen met mijn geweldig lieve vriend en twee kittens. We doen niet veel aan Kerst, hoewel er wel leuke cadeautjes onder de kerstboom liggen. :D Maar wat ik zo leuk vind aan Kerst is de gezelligheid van al die mooie lichtjes en het lekkere eten. ♥ Oh en stiekem zijn cadeautjes ook erg leuk! Ik heb alleen niet veel wensen wat betreft cadeautjes. Als ik maar samen ben met de mensen waar ik om geef en die ook om mij geven, dan is het goed. :)

Ik wil trouwens nog even uitleggen waarom ik afgelopen dagen niets heb geplaatst. Ik zat de afgelopen dagen niet lekker in mijn vel, voelde mij gewoon niet zo lekker. Daarnaast was ik ook druk met solliciteren, want mijn contract bij de vorige baan is niet verlengd. Dus ik moest op zoek naar wat anders. Afgelopen donderdag had ik een training bij GDCC, een onderzoeksbureau. Ik had gesolliciteerd naar telefonisch marktonderzoeker. Na afloop van deze training hoorde je of je aangenomen was of niet, en dat was ik! Dus sinds donderdag heb ik weer werk. :)

Als telefonisch marktonderzoeker bel ik mensen op en vraag hen of zij mee willen doen aan een onderzoek. Het is best leerzaam voor mezelf, handig voor op mijn cv en ook nog eens leuk werk! Ik houd namelijk van kletsen, en hoewel ik me aan een script moet houden, kán ik kletsen! Dus hoe fijn is dat. :) Zoals ik al zei, is het ook goed voor op mijn cv, want de telefoon opnemen en communiceren met verschillende soorten mensen (geloof me, je krijgt soms echt de vaagste mensen aan de telefoon, en dan moet je vriendelijk blijven) is altijd handig, waar ik later ook terecht kom. Ik werk momenteel doordeweeks avond shifts, dus van 17:15 tot 21:30 uur en op zaterdag ochtend en middag shifts, van 10:00 tot 18:00 uur. Maar eigenlijk mag ik zelf bepalen wanneer ik werk, hoeft dus niet per se op zaterdag ofzo. Maar wel minimaal 3 avond shifts op doordeweekse dagen. Dat is wel handig! Natuurlijk is het fijner om gewoon een fulltime baan te hebben en ‘s avonds lekker thuis op de bank te zitten, maar ik kom maar niet aan een communicatiebaan, en dan is dat best lastig.. Dus dan maar een bijbaan. Voor nu ook goed. :)

Ik wil even zeggen dat die blogsale eraan komt hoor! Niemand heeft op ‘nee’ gestemd in de poll, haha, dus hij komt! Ik moet alleen nog steeds mijn stash uitzoeken. En verder: er komen nog kerst nailarts aan! Ik ga daar vanavond nog aan zitten, bedenken wat ik ga creëren en deze morgen dan op mijn nagels maken.

En voor nu: een filmpje/liedje om in de kerstsfeer te komen. All I want for Christmas is you!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Inderdaad, super balen dat je contract niet verlengd is, maar je hebt nu tenminste wel weer werk. Leuk dat je het ook even uitlegt, wat je dan gaat doen :) Veel plezier en fijne kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *