Aztec Nails ♥

Je zag het maandag al in mijn Enjoy The Little Things artikel: ik heb weer genailart! De nailart die ik vandaag laat zien heb ik vorige week al op mijn nagels gehad, maar omdat ik natuurlijk niet beschikte over een laptop, zie je hem nu pas. Ik had meteen zin om iets ‘lastigs’ te maken. Ik koos namelijk voor tribal/aztec nails! Ik heb verschillende lakjes tevoorschijn getoverd, wat kwastjes en een dottingtool en ik ben aan de slag gegaan.

Aztec Nails ♥

Aztec Nails ♥

En dit is het resultaat geworden! Ik ben er best wel tevreden over. Hij is ook redelijk goed gelukt. Nou ja, op mijn linkerhand dan. ;) Toen ik hem naging maken op mijn rechterhand, werden daar de stipjes wat groter, de streepjes wat dikker… Ach ja! Ik ben blij met het resultaat.

Ik begon met een witte nagellak als basis en ben daarna met koraalroze en blauw wat random vlakken gaan lakken. Horizontaal, verticaal, diagonaal. Daarna heb ik met een zwart lijntje getrokken. Ook heb ik nog stipjes gezet met zwart en daarna nog met geel wat stipjes. Op een gegeven moment heb ik met de dottingtool ook nog wat witte vlakken ingekleurd met geel, om het geheel nog mooier te maken.

Ik ben hier in totaal twee uur mee bezig geweest. Ja, je moet wel echt geduld hebben! Ook waren mijn nagels door al die laagjes nagellak best wel sterk, haha. Op de foto’s heb ik trouwens nog geen top coat aangebracht; dat had ik eigenlijk ook niet moeten doen, want het zwart vaagde weer uit – zucht. Gelukkig hebben we de foto’s nog. ;)

Gebruikte nagellak:

Wat vind jij van mijn aztec nails? Heb jij er het geduld voor?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Wat leuk met deze kleuren,…het geduld heb ik wel voor de ervaring en de kennis nog niet…maar ik blijf wel oefenen en uiteindelijk komt het dan vast wel eens in orde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *