Back in shape: week 2, 3 en 4

Na weken van ongezond eten en weinig sporten is het tijd om weer terug in vorm te komen. Het is weer mooi geweest. Al dat ongezonde eten is lekker maar ik vind het gevoel wat erbij komt niet prettig. Lui. Ongelukkig. Niet lekker in je vel. Ook het niet sporten ben ik zat. Er was een tijd dat ik nooit een workout oversloeg. En nu gebeurt dat even iets te vaak. Dus ik ga weer op m’n eten letten en weer regelmatiger sporten. Deze back in shape ervaring wil ik met jullie delen. Vorige week kon je mijn ervaring van de eerste week al lezen, vandaag is het de beurt aan de ervaringen van de tweede week.

Back in shape week 2, 3, 4

Maandag 21 september 2015 – Een nieuwe week! Ik begon de week met nieuwe kleren en schoenen die ik in het weekend had gekocht. Dat voelt altijd goed. De werkweek begon goed en het was alsnog hectisch, maar minder hectisch dan vorige week. Ik besloot deze week weer elke dag te sporten en de workouts van vorige week aan te houden. Die bevielen mij wel! Ik deed de workout waaraan ik vorige week kon merken dat ik zó uit vorm was, maar nu ging het veel beter. Mijn benen konden het beter volhouden dan vorige week. Ik nam wat tijd voor mezelf en ik ging half 11 slapen.

Dinsdag 22 september 2015 – De tweede dag van de tweede week. Vorige week had ik zo’n spierpijn, maar vandaag voelde ik helemaal niks. Ik kan het een beetje voelen natuurlijk, maar ik denk dat doordat ik elke dag een workout gedaan heb, mijn spieren snel weer in vorm zijn gekomen. De werkdag verliep ook weer hectisch, maar ik kon tenminste wel op tijd naar huis. Ook deze week lag ik na het sporten en eten weer op bed om bij te komen. Serie of film erbij en mijn avond is compleet. Rond 10 uur ging ik slapen.

Woensdag 23 september 2015 – Halverwege de week. Dit weekend zitten er leuke dingen aan te komen, onder andere filmavond met vriendinnen, waarbij we zelf iets lekker meenemen. Workout van de dag ging weer goed! Ik merk dat ik terug in vorm begin te komen. Ook qua zin in het sporten. Het gaat goed!!

Donderdag 24 september 2015 – Nog twee dagen sporten. Ondanks dat ik meer zin heb gekregen om te sporten, vind ik het toch ook wel prettig dat het weekend eraan komt waarbij ik even niet hoef te sporten.

Back in shape week 2, 3, 4

Vrijdag 25 september 2015 – De laatste werkdag van de week! Laatste sportdag van de week. Heerlijk! De week was hectisch, erg druk. Maar ik heb het allemaal overleefd. En de workout ging weer prima. Zo fijn om weer terug in vorm te komen.

Zaterdag 26 en zondag 27 september 2015 – Het weekend waarin ik op zaterdag naar vriendinnen ging om lekker te snoepen van zelfgemaakt lekkers en film te kijken samen. Ik maakte kaneelbroodjes. Ze blijven lekker! Op zondag waren mijn vriend en ik precies 4,5 jaar samen. We vierden het door samen gezellig de stad in te gaan en ergens wat te gaan eten. Ik voelde me echter niet heel lekker, dus we bleven niet lang in de stad.

Week 3 – De week waarin ik ziek werd. Ik ging maandag wel naar werk maar ik voelde me zo ziek dat ik naar huis ging. Deze week heb ik uitgeziekt en heb ik niet gesport. De zaterdag ging ik naar mijn ouders en zusje in Culemborg voor de verjaardag van mijn zusje. Ik voelde me nog niet helemaal beter, maar wel beter dan de dagen ervoor.

Week 4 – Begin van deze week had ik last van mijn buik, you know – tijd van de maand. Ik was ook nog niet helemaal de oude, maar ik heb de hele week niet gesport en elke avond weer ongezond gesnoept. Oh oh.. zo slecht! Maar ik ga weer gezond doen en weer opnieuw sporten.

Nu maar hopen dat ik het weer vol kan houden. Als ik niet ziek was geworden had ik gewoon verder gesport, maar helaas. Volgende week poging twee!

Liefs,
Belinda  ♡

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *