Be Creative Make Up 023 Oxygen

Vandaag heb ik weer een nagellakswatch voor je! Ik heb deze nagellak zondag op mijn nagels gelakt en er meteen foto’s van gemaakt. Wat een mooie lak, serieus! De lak die ik op heb is die van Be Creative Make Up, hij zat in de goodiebag van de Beautygloss Party. Het lakje heet 023 Oxygen. Benieuwd naar de swatches? Klik dan gauw verder.

Be Creative Make Up 023 Oxygen

Be Creative Make Up 023 Oxygen

Ik houd normaal niet zo van blauwe kleurtjes. Sommige blauwtinten staan bij mij niet zo mooi. Pastel gaat nog wel, maar voor de rest? Nah… Maar toen ik Oxygen zag vond ik het echt een mooie kleur in ‘t flesje. Ik wilde ‘m heel graag opdoen en kijken hoe hij op mijn nagels uitpakt. En eenmaal aangebracht… I’m in love!

Het is een helblauwe/zeeblauwe kleur. Erg opvallend, maar ook erg mooi. Hij staat wel goed bij mijn huidje. Sommige blauwen kleuren laten mij heel bleek lijken, vandaar dat ik sommige kleuren nooit draag. Maar deze zal ik zeker vaker dragen. De kleur dekt ook prima in twee laagjes. Ook droogt ‘ie vrij vlot dus je kan snel weer doen wat je wil. Wat betreft houdbaarheid: hij blijft lang mooi als je er een top coat bij gebruikt. Ik heb geen top coat gebruikt en had na een dag al wat draagschade/tipwear, maar verder bleef ‘m wel mooi.

Be Creative Make Up is te koop bij de ICI Paris XL, nagellakjes kosten (online) €8,99 per stuk.

Wat vind jij van Oxygen? En heb jij verder nog lakjes van Be Creative Make Up in je stash?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *