Beautygloss Party 2013 – Vlog

Gisteren ben ik naar de Beautygloss Party geweest! In mijn eentje ben ik naar Amsterdam gegaan en ben ik naar de party geweest. Het was echt super gaaf en ik ben niet alleen terug naar huis gegaan. Want in een overvolle Beurs van Berlage met zo’n 2500 meiden (en misschien een enkele man), kon het niet anders dan dat ik een mede-beautyliefhebber tegenkwam. Ik mocht met haar mee terugrijden in de auto en ze heeft mij (super lief) afgezet voor mijn huis. :) Het was gisteren echt een onvergetelijk dag! Uiteraard heb ik gevlogd; jullie mochten mee! Hieronder zie je de video. Ik ben er echt de hele dag mee bezig geweest; monteren, muziek uitzoeken, opslaan en uploaden naar YouTube. Maar hier is ‘ie dan: de BG Party vlog! Veel kijkplezier! ♥

Zoals je al zag, ben ik met Mascha én Mark van Eeuwen op de foto geweest. Hij was co-host. Echt súper gaaf! Mascha is zo lief, leuk en spontaan in het echt. Ze heeft het echt super goed georganiseerd, de hele party. Uiteraard samen met haar partyplanners. Maar het zag er echt allemaal goed uit, netjes en verzorgd. Volgend jaar ga ik zeker weer! En dan waarschijnlijk niet alleen, haha. :)

Ik had eigenlijk het idee om één video te maken, samen met mijn geshopte spulletjes en de inhoud van de goodiebag. Maar dan werd de video 23 minuten – oeps! Dus ik heb ‘m opgesplitst in twee video’s. Mijn geshopte spulletjes en de goodiebag zien jullie dus in de andere video, die zal ik morgen uploaden. Ik moet nu namelijk echt heel snel mijn bed in, anders kom ik er morgen echt niet uit haha. So stay tuned! Die video zie je morgen.

Ben jij ook naar de Beautygloss Party geweest? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties