Beautygloss Party 2014 ♥

Gisteren was het dan zover: de Beautygloss Party! De wekker ging voor mij vroeg: half 9. Toen moest ik eruit (hoewel ik nog wel een kwartier bleef liggen, ugh.. zo-moe!) en heb ik mijn outfit aangedaan, make-up gedaan en mijn tas ingepakt. Om 5 voor 10 ging ik de deur uit om de tram naar centraal te pakken. Ik zou de trein van 10:22 uur nemen naar Amsterdam, maar natuurlijk had ‘ie vijf minuten vertraging. Ik zat een uur en 10 minuten in de trein en om kwart voor 12 kwam ik aan in de hoofdstad. Nog even geld gepind en toen kon ik aansluiten in de lange rij voor de party.

Ik sloot aan in de rij om kwart over 12 en een half uur later stond ik in de Beurs van Berlage. Ik ben metéén naar de stands gelopen waar je Mascha’s boek kon kopen, want ik wilde heel graag een gesigneerd exemplaar, en die heb ik gelukkig nog bemachtigd. Daarna ben ik naar de grote zaal gegaan en heb ik daar gewacht totdat Mascha opkwam. Alles is te zien natuurlijk in de video die ik heb opgenomen, dus bekijk die vooral even! :)

Terwijl Jayh optrad heb ik bij Dr. Van der Hoog vier maskertjes voor 5 euro afgerekend en ben ik in de lange rij aangesloten om je haar te laten doen bij Andrélon. Dit was tegen 14:00 uur ‘s middags en twee uur later(!) zat ik in de stoel en maakte de Andrélon styliste een mooi kapsel. Ze heeft met de steiltang krullen gemaakt en daarna met het volumepoeder véél volume gecreeerd, ook met behulp van het touperen van mijn haar. Oh, het stond super leuk! Ik was er erg blij mee en het was het wachten op zich wel waard.

Daarna heb ik bij de stand van Inglot gekeken, ik zag namelijk nagellak staan, haha. ;) Ik heb twee lakjes gescoord en een mono-eyeshadow. De lakjes kosten 3 euro per stuk en de mono-eyeshadow 2 euro. Boven waren er nog de workshopruimtes en in één ruimte was het merk Fogan, waarvan alle cosmetica maar 1 euro kostte! Ik heb daar uiteindelijk zes producten gekocht: twee lipsticks, drie lakjes (waarvan 1 glow in the dark) en een mascara. Eenmaal beneden was er ook weer een stand van de webshop Enchantra. Daar heb ik ook nog even gesnuffeld tussen de China Glaze lakjes en de Sleek palettes. Ik kocht uiteindelijk twee China Glaze lakjes en het Sleek palette Del Mar. Als laatste heb ik bij Andrélon nog drie producten gehaald voor 8 euro. Zie mijn shoplog voor alle producten. :)

Je kreeg bij binnenkomst drie muntjes: eentje voor de cupcake, eentje voor Hero Kokoswater en eentje voor een blikje Liptop Ice Tea. De cupcake zag er erg mooi uit, met het BG logo erop en hij smaakte ook erg goed! Toen ik eenmaal klaar was bij Andrélon was alle Hero kokoswater op en eigenlijk vind ik dat niet erg, want ik lust geen kokos. Dus toen kon ik voor de overige twee muntjes de blikjes ice tea krijgen, die heb ik dan ook beide opgedronken. Je krijgt best dorst van al dat shoppen!

Raad trouwens eens wie ik allemaal qua bekende mensen zag lopen? Te beginnen bij Tom Sebastian. Ik stond in de rij bij Andrélon en toen zag ik hem lopen en op de foto gaan met meiden. Hij kwam ook nog op het podium voor een live Stel je vraag. Erg grappig! Ook was Pip Pellens van GTST (Wiet) aanwezig. Zij was er via Andrélon en je kon een meet & greet met haar winnen. Ik stond nog steeds te wachten bij Andrélon en toen zag ik haar kletsen met de winnaressen van de meet & greet, erg leuk om haar van dichtbij te zien! Er waren ook een aantal andere bloggers, dus zo zag ik Diana van D is for Dazzle lopen en van een afstandje zag ik Charlotte van Pinky Polish staan. Heel gaaf! En de enige met wie ik op de foto ben geweest is Frances van Foodgloss. Zij is zo leuk en lief! Ik heb haar natuurlijk even gecomplimenteerd op haar lekkere kaneelbroodjesrecept. Dat vond ze erg leuk om te horen. :) Ook zag ik Tatjana (Miss Nederland), Awisa en Gregor nog, maar daar was het zo druk met foto’s, dus die heb ik overgeslagen.

Op de foto met Foodgloss Frances

Ik ging om half 6 de goodiebag halen bij de balie en mijn jas weer ophalen bij de garderobe, want het was weer mooi geweest. Tijd om terug naar huisje te gaan met al mijn nieuwe aankopen. Ik vond de Beautygloss Party erg geslaagd! Het was super leuk! Het was wel wat druk, vooral het wachten bij de Andrélon stand, pff.. maar ja, dat was wel te verwachten natuurlijk. Maar ondanks dat was het weer een leuke ervaring. Volgend jaar ga ik weer!

Wie waren er ook op de Beautygloss Party? Hoe vond jij het? En wat heb jij allemaal gekocht?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Het lijkt mij nog steeds ook wel een keer leuk! Alleen twee uur wachten zou ik wel een beetje zonde van mijn tijd vinden hoor, haha. Was je alleen trouwens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *