Beautygloss Party 2015 – Vrijdag 18+ party 1 mei 2015

Het derde jaar op rij dat ik naar de Beautygloss Party ging! Ik ging dit keer met mijn schoonmoeder Angela en het was echt super gezellig. Dit jaar ging ik voor het eerst naar de 18+ party op vrijdagavond. We kregen dus cocktails! Ik drink alleen geen alcohol, dus die heb ik overgeslagen. Ook stond Magnum er en probeerden we daar de nieuwe Magnum smaken uit. Naast het lekkers hebben we ook goed geshopt bij alle andere merken, zoals.. The Body Shop, Dr Van der Hoog, Real Techniques, Beautylicious webshop en W7! Vandaag een video met sfeerbeelden van de vrijdagparty en aan het einde de shoplog + de inhoud van de goodiebag. Ik ben ook nog met mensen op de foto geweest (o.a. Gregor, Foodgloss, Awisa & Tatjana en Anna Nooshin), dus die komen ook nog even langs. Veel kijkplezier!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *