Beginnen aan een nieuwe weblog?

Vandaag heb ik even een korte update. De afgelopen drie weken was ik (zoals je misschien wel merkte) niet bepaald actief. ;) Ik beschikte niet over de bestanden die ik altijd gebruikte: templates voor mijn foto’s en video’s, noch had ik de zin om te bloggen. Die tegenzin kwam ook omdat ik graag snel en eenvoudig een blogje online wil zetten. Ik heb dus wel even kunnen nadenken over mijn blog en kwam tot de conclusie dat ik graag iets anders wil uitproberen. Dit wil ik vandaag aan jullie voorleggen. Eens kijken of het wat is….

Zoals ik al zei: ik wil graag snel en eenvoudig iets online kunnen zetten, zonder dat ik per se een hoop foto’s moet bewerken. Ik ben ook eens gaan kijken wat ik nou precies plaats wat betreft artikelen, en dat zijn nou ook niet echt diepgaande artikelen. Ik bekijk graag nieuwe thema’s voor WordPress en daarbij merkte ik dat de Tumblr/Grid/Pinterest-achtige thema’s mij erg aanspreken. Dit zijn thema’s waarbij je niet alleen maar blogjes onder elkaar ziet staan, zoals bij een ‘normale’ weblog. Je ziet juist vakjes, met foto’s, een quote, een video, blogjes op een normale manier, etc. Het is dan wat te vergelijken met Tumblr, maar dan is het op mijn eigen weblog en mijn eigen content.

Af en toe plaats ik dan een simpele quote die mij op dat moment geïnspireerd heeft, het andere moment plaats ik dan weer een foto van mijn nagels of ik plaats een video. Het kan alle kanten op. Het blijft ook nog steeds mijn persoonlijke blog waarin ik natuurlijk plaats wat mij bezig houd en wat ik op dat moment de moeite vind om te delen (nagellakjes! ;) haha). In essentie zal mijn blog dus niet veranderen, het blijft de blog die het nu ook al is. Alleen zal het qua opmaak/vormgeving veranderen. Het zal dus meer de Tumblr-feel hebben.

En hé, het fijne van verandering is, is dat het teruggedraaid kan worden. Dus stel ik vind het uiteindelijk totaal niet fijn werken of ik kan er maar niet aan wennen, het pakt niet uit zoals ik had gehoopt, etc., dan kan ik altijd nog terug naar hoe het was. Bloggen op de manier zoals ik altijd heb gedaan.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn idee vinden. Laat je reactie daarom achter bij de comments. :) Eventuele tips kan je uiteraard ook achterlaten, ik sta overal voor open!

Ik zit eraan te denken om dit in de loop van de week te gaan introduceren. Ik heb al een thema gevonden die ik momenteel nog aan het uitpluizen ben. Houd mijn blog dus in de gaten als je benieuwd bent naar mijn nieuwe weblog.

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Als jij vind dat je dit moet gaan proberen moet je dat zeker doen. Het is net als wat je zelf al aangeeft, is het niks of past het niet bij je, draai je de boel gewoon weer terug.

    Heel veel succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *