Belinda’s Easy Bakings: Brownies bakken

Een tijd geleden heb ik deze video opgenomen, maar het kwam er elke keer maar niet van om hem te bewerken. Gisteren ben ik er even voor gaan zitten en toen zat ‘ie zo in elkaar. Ik heb een nieuwe reeks bedacht! Geïnspireerd op het cake bakken filmpje van alweer anderhalve (bijna twee) maanden geleden. Ik ga filmpjes maken waarin ik een recept maak waarvoor je maar één ingredient nodig hebt: water! De reeks trap ik af met het maken van brownies. Vandaag een super easy bakfilmpje dus! :) Veel kijkplezier!

Hier nog even wat fotootjes van het uiteindelijke resultaat.

Belinda's Easy Bakings: Brownies bakken Belinda's Easy Bakings: Brownies bakken

Wat ziet het er heerlijk uit. Jammer dat het al lang op is, haha!

Bak jij wel eens brownies? En doe je het dan met een uitgebreid recept of net zo’n soort makkelijk bak als deze van Home Made? En heb je nog recepten voor mij met alleen water toevoegen? Laat het maar weten bij de comments!

Liefs,
Belinda ♥

PS: Doe je al mee aan mijn winactie? :) Je kan 45 nagellakjes winnen! Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Omnomnom, brownies! Lekker! De mixen van Home Made zijn mijn favoriete, juist omdat ze zo lekker makkelijk zijn en je er zelfs nauwelijks afwas aan hebt. Lang leven gemak, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *