Belinda’s Easy Bakings: Koekjes bakken

Ik ga weer iets bakken met een bakmix waarbij alleen maar water aan toegevoegd hoeft te worden. Ditmaal ga ik koekjes bakken! De bakmix komt van de Action vandaan ‘Kiddy cookies’, met confetties als versiering erbovenop. Super leuk! Ik heb deze nog nooit eerder gebakken, maar het lijkt mij niet al te moeilijk. Ten eerste omdat het koekjes zijn en ten tweede omdat er alleen maar water bij hoeft. ;) Easy baking! Kijk je mee naar hoe ik het gemaakt heb?

Belinda's Easy Bakings: Koekjes bakken

Belinda's Easy Bakings: Koekjes bakken

De koekjes smaken heerlijk! Ze zijn vrij basic, maar wel lekker door de suikerversiering bovenop. Deze koekjes zijn zeer geschikt om samen met je kinderen te maken, of je kleine zusje/broertje/nichtje/neefje! :) Ook leuk om uit te delen als traktatie. En wat nog mooier is: het pak is gewoon te koop bij de Action. Ik weet de prijs niet precies meer, maar de Action kennende zal het niet al te duur geweest zijn.

Ik vind het zeker een aanrader om nogmaals te maken. Erg makkelijk en erg lekker. :)

Heb jij deze koekjes al eens gemaakt? En welk recept/bakmix ken je nog meer waar alleen maar water bij hoeft? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Dat is zeker easy baking en met de decoratie ziet het er super vrolijk uit! Al lijkt de decoratie wel een beetje op een hele hoop pilletjes haha :’) Ik ben hier wel benieuwd naar en ga de volgende keer als ik bij de Action ben zeker even kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *