Besteld: Lacquester nagellakjes!

Oehh, spannend! Ik heb zojuist twee Lacquester nagellakjes besteld. Caroline – de eigenaar van de webshop – maakt haar lakjes zelf. Hoe gaaf is dat?! Ik zag de foto’s en ik was meteen verkocht. Er is tot nu toe pas één collectie uitgekomen, de eerste met de naam How’s this for starters…! Uit die collectie heb ik de volgende twee lakken besteld:

Lacquester lakken

(bron foto’s: Lacquester)

De glitterlak links heet: Every peacock needs a golden crown. De paarse lak rechts heet: Not for pussies, Purrrple!

Ik kan niet wachten totdat ik ze binnen heb! Als ze binnen zijn, dan zal ik ze sowieso gaan swatchen, want ze zien er beide zó mooi uit. En ik ben wel benieuwd hoe ze er in het echt uitzien. Die glitterlak trouwens: oehhh! I love glitters & I can’t wait to put it on my nails. :D

Heb jij al een Lacquester nagellakje in je stash? Hoe bevalt ‘ie jou? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *