Blog naam wijzigen?

Hmm, het is je misschien al opgevallen dat ik inmiddels veel minder met nagellak doe dan voorheen. Ik vind het nog steeds erg leuk om ermee bezig te zijn, alleen de tijd die ik erin stop is gewoon veel minder dan voorheen. Mijn blog heeft nog wel de naam ‘Girl with the nail polish addiction’. Die moet ik eigenlijk wijzigen. Maar ik weet niet helemaal waarin… Girl with the sport addiction? Girl with the blog? Girl with…? Girl who doesn’t know how to name her blog? 

Je ziet het.. ik heb jullie hulp nodig. Ik heb wat inspiratie nodig voor iets beters. Laat jouw naam ideeën achter in de comments.

Blog naam wijzigen?

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Het is in principe ‘maar’ een ondertitel, dus je kan ‘m inderdaad makkelijk wijzigen – al vind ik het ook niet storend zo, omdat het dus maar een ondertitel is en dat is meer ‘extra’ bij je blognaam dan je blognaam zelf, vind ik (net zoals ‘Ik vrouw van jouw | Bloggen met beenhaar’). Het zegt meer over ‘Belinda Pol’ dan over je blog zelf, maar ik snap wel dat je ‘m wilt wijzigen haha. Waarin is alleen erg lastig en vooral persoonlijk, dus dat moet je wel echt zelf bedenken denk ik… :P

    1. Je hebt gelijk dat het maar een ondertitel is en niet mijn blognaam zelf, want die houd ik natuurlijk op Belinda Pol. Ik denk dat ik ‘m zo houdt, want het past nog wel goed bij mij, ik houd nog steeds van nagellak, ik doe het alleen minder. :P Bedankt voor je feedback! :) Altijd leuk om reacties van jou te lezen, waardeer ik enorm!

  2. Goh, tja, je kan hem natuurlijk veranderen, maar misschien zou je dan een wat algemenere ondertitel kunnen nemen, want ik weet uit eigen ervaring dat de interesses van mensen steeds veranderen..Ik vind hem nu echt niet storend of hinderlijk, ook al schrijf je er wat minder over en neem besteed je minder tijd aan je nailpolisch addiction…

    1. Interesses veranderen inderdaad continu, daar heb je gelijk in. Hmm.. Ik ga er nog even over nadenken, want ik moet wel zeggen dat de titel wel goed bij mij past. Bedankt voor je feedback in ieder geval! :) Ik waardeer het enorm dat je comments achterlaat, erg leuk om te lezen!

  3. Wat ik wel een leuke onder titel vind is: Belinda Pol, the girl who blogs about life. Want dat is in principe wat je doet! Over je leven ,wat je bezighoudt, hobby’s/sport, hoort allemaal bij je leven! Niet te moeilijk denken, keep it simple ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *