Blogger stilte…

Hoi allemaal! Vandaag heb ik even een korte update, want ik beschik momenteel niet over een laptop en ik kan daardoor helaas ook niet bloggen. :(

laptop reparatieMijn laptop had er al een tijd last van: de ventilator deed het niet meer. Hij werd belachelijk heet als ik hem een tijdje aan had staan of als ik een spelletje speelde. Tijdens spelletjes viel mijn laptop ook plots uit. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend. Ik heb mijn laptop nog niet zo lang: in september 2012 heb ik hem aangeschaft en ik heb twee jaar garantie op het ding. De garantie verloopt de 21e van september.

Ik besloot hem daarom nog maar op te sturen naar Bol.com die er dan weer voor zorgt dat Acer mijn laptop maakt. Het kan alleen twee tot drie weken duren…

Ik hoop dat ie veel sneller terugkomt, maar voor nu kan ik helaas niet heel veel bloggen. Ik hoop dat jullie de blogger stilte begrijpen en dat jullie mijn blog in de gaten blijven houden voor nieuwe artikelen.

Tot snel!

Liefs,
Belinda ♥

Bron foto.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ventilators zijn echt rotdingen, mijn vorige laptop viel ook altijd uit bij het renderen van filmpjes (totdat mijn vader ‘m open haalde en al het stof eruit haalde, maar dat deed ‘ie pas toen ik een nieuwe laptop had gekregen en hij mijn oude ;)). Ik hoop voor je dat ‘ie snel terugkomt, ik zou echt gek worden zonder laptop haha! Maar voor school kan ik ook gewoon niet zonder.