Bullet journal – 2020

Bullet journal – 2020

Zo, een nieuw jaar, een nieuw decennium. 2008 (het jaar waarin ik ging studeren) lijkt voor mijn gevoel pas twee jaar geleden, maar dat is inmiddels toch alweer 12 jaar geleden! Ik heb voor het nieuwe jaar uiteraard weer een nieuwe journal. Vandaag laat ik mijn nieuwe journal zien en laat ik mijn pagina’s voor het nieuwe jaar zien.

De journal die ik voor het nieuwe jaar heb is de bullet journal van CreaChick. Ik vind de journal zó mooi! De kleur van de cover vind ik prachtig en het papier is stevig genoeg voor mijn stiften en pennen. Echt een aanrader!

Dit zijn de eerste pagina’s in mijn nieuwe journal. Als eerste een key-pagina. Hierop staat een lijstje met welke icoontjes ik in mijn journal gebruik. Deze zijn eigenlijk hetzelfde gebleven als vorig jaar. Op de rechterkant heb ik een cover gemaakt om het nieuwe jaar aan te kondigen. Hallo 2020! Ik koos voor de kleur paars als accentkleur voor mijn jaarpagina’s.

De volgende pagina’s zijn mijn future log. Hierin staan (tot nu toe) alle verjaardagen en ga ik de aankomende afspraken in noteren. Ook zie ik zo in een oogopslag welke dag een bepaalde dag valt. Ik vind de header/kop/bovenste stuk van de pagina met de paarse bloemetjes zo leuk geworden! Ook het zwart past er goed bij. Het duurde wel even voordat ik alle dagen had ingevuld, gelukkig maakte ik geen foutje!

De volgende pagina’s zijn een doelenpagina en een boekenkast waarin ik alle titels van de boeken die ik dit jaar ga lezen in ga schrijven. Ik ga nog een blogje online zetten met mijn doelen voor 2020, maar één van mijn doelen is meer lezen. Dus vandaar ook de boekenkast.

Ik had in mijn vorige journal ook een pagina zoals de linkse. Dat beviel me hartstikke goed! Super handig om te hebben en vandaar dat ik deze er dit jaar weer in heb gemaakt. Een grid spacing cheat sheet is handig om in één oogopslag te zien hoeveel stipjes er nodig zijn om bijvoorbeeld de pagina in drieën te delen. In mijn nieuwe journal mag natuurlijk geen quote ontbreken, dus dat staat er ook weer in om mezelf te motiveren.

En dan de laatste vier pagina’s alweer, voordat we door gaan naar de januaripagina’s. Ik heb dit vorig jaar ook in mijn journal gehad en toen ik de foto’s er in heb geplakt vind ik het er nu zó leuk eruit zien! Echt fijn ook om in twaalf fotootjes te zien hoe mijn jaar was. Dus dit jaar doe ik het weer: 2020 in pictures. Elke maand plak ik er een foto in die dient als hoogtepunt van die maand. Dit is zo leuk voor later om terug te zien.

Om dit blogje af te sluiten zal ik nog even delen welke producten ik voor deze pagina’s heb gebruikt. Ik heb wederom niet veel gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top