Bullet journal 2021

Bullet journal 2021

Hallo allemaal! Nog de beste wensen voor 2021. Ik ben er een beetje laat mee, maar goed. Jullie zijn inmiddels vast niks anders van mij gewend, toch? Laat ik maar gewoon meteen mijn bullet journal pagina’s voor 2021 zien. Dit is alweer mijn vijfde bullet journal!

Dit jaar heb ik wederom een journal van CreaChick als bullet journal. De vorige beviel me erg goed! Ik zal er binnenkort nog een review over schrijven. Deze okergele is mijn bullet journal voor dit jaar. Ik heb ook haar blauwe journal met doodles gekocht en dat wordt mijn journal; het boekje wat ik als een soort dagboek ga gebruiken en om lekker mijn creatieve ei in kwijt te kunnen.

Zoals elk jaar begin ik mijn bullet journal met een key en een welkomstpagina. Qua kleuren koos ik voor geel (past goed bij de kleur van de journal) en roze. Ik besloot er ook nog een geruite en gele washitape bij te plakken, met ook een sticker van een gele roos. Ik word helemaal vrolijk als ik naar deze pagina’s kijk!

Op de volgende pagina’s staat mijn future log. Hierin houd je de afspraken voor het hele jaar in bij. Maar ik schrijf daar zelf voornamelijk verjaardagen en noemenswaardige data (jubilea/trouwdagen, etc) om te onthouden in op. Ik heb ook hier weer de washitapes en een stickertje van een gele bloem geplakt, eigenlijk net zoals op de rest van de pagina’s om het op te vullen/vrolijken.

De future log is geïnspireerd door AmandaRachLee een dutch door. Dat houdt in dat het papier ingeknipt is en zo lijkt het net een boekje in een boekje. Ik vond het wel makkelijk zo, want (zoals Amanda ook zei in haar video) zo hoef je niet nogmaals de titel ‘Future log’ opnieuw te schrijven op de volgende pagina’s. En het ziet er gewoon super leuk uit! Doordat ik nu vier maanden op twee pagina’s heb geschreven, heb ik ook meer ruimte en hoef ik niet zo superklein alles op te schrijven.

Daarna heb ik zoals het jaar ervoor ook een grid spacing cheat sheet gemaakt. Dat is een pagina waarop ik elk hokje heb geteld en heb opgeschreven hoeveel vakjes het is als ik mijn pagina in drieën wil delen bijvoorbeeld. Dit is echt een super handige pagina om te hebben! Zo hoef je niet constant opnieuw uit te rekenen hoeveel hokjes je vakje breed en/of lang moet zijn. De pagina ernaast had ik nog vrij en ik besloot daar een inspirerende quote te schrijven: “No matter how hard the past is, you can always begin again.” – Buddha.

Ook wil ik natuurlijk ruimte hebben in mijn bullet journal om mijn doelen voor 2021 in op te schrijven. Ik wil niet teveel doelen voor mezelf stellen, dus ik heb vier vakjes gemaakt waarin ik mijn doelen kan beschrijven. De pagina ernaast had ik weer vrij en ik werd wederom geïnspireerd door AmandaRachLee om een pagina te maken waarin ik ideeën/blogartikelen in kan opschrijven voor mijn blog. Inclusief ruimte wanneer ik het online wil zetten en of het al ingepland is/geschreven is/online staat.

Als laatste heb ik nog vier pagina’s gemaakt waarin ik voor elke maand van het jaar een foto plak. Zo heb ik aan het eind van het jaar een mooi overzicht. Ik heb dit in 2019 voor het eerst gedaan en vorig jaar weer en als alles erin geplakt is, is het zó leuk om doorheen te bladeren.

Dit zijn de laatste twee pagina’s. Ik heb de leegte nog wat opgevuld met wat doodles. Het ziet er nu nog wat gek uit vind ikzelf, maar zodra er foto’s ingeplakt zijn staat het vast super leuk!

Dat waren mijn 2021 pagina’s. Mijn bullet journal is helemaal klaar voor 12 mooie maanden. Zaterdag deel ik mijn januari pagina’s. Als allerlaatste deel ik natuurlijk ook nog welke producten ik heb gebruikt om deze pagina’s te maken. Hier komen ze:

Sommige linkjes zijn affiliate linkjes. Dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top