Bullet journal – April 2019

Bullet journal – April 2019

Sinds vorige week heb ik een printer en daar heb ik goed gebruik van gemaakt voor de setup van april in mijn bullet journal. Ik heb veel plaatjes uitgeprint, uitgeknipt en daar flink mee aan het schuiven geweest. Ik heb het deze maand ook weer iets anders aangepakt qua trackers enzo. Ik ben in ieder geval erg blij met het resultaat. Het is weer eens iets anders dan normaal.

De coverpagina ben ik al erg blij mee. Ik heb het minimaal gehouden, niet teveel poespas. Aangezien het natuurlijk sinds 21 maart eindelijk lente is, besloot ik te gaan voor veel bloemen en de kleur roze, gecombineerd met wat bruin ‘vintage’ papier. De tekst ‘hello april’, etc heb ik op de computer getypt (geïnspireerd op CreaChick downloadde ik het lettertype Impact Label) en ook uitgeprint.

Het maandoverzicht besloot ik deze maand weer te tekenen, in plaats van een kleine kalender te gebruiken. Ik vind het zo leuk die combinatie van roze en bruin. Die foto rechtsonder vind ik ook prachtig!

Qua trackers besloot ik het even anders te doen. Ik vind zo’n mood tracker nog wel erg leuk om te doen, dus die hield ik erin. Ik besloot voor een mood tracker te gaan met bloesems en bloesemblaadjes die van een boom dwarrelen. Dat hoort namelijk ook bij de lente: die mooie bloesembomen. ♥ Aan de linkerkant maakte ik een soort quote pagina, want ik wilde de kalender aan de andere kant van de bladzijde niet verpesten met ‘ghosting’, dat het doorschijnt door de andere pagina. Dus vandaar op links een collage idee en aan de rechterkant de tracker.

Hetzelfde deed ik ook bij mijn tweede tracker, de sleep tracker. Dit vind ik ook nog erg leuk om bij te houden. De habit tracker heb ik deze maand niet gemaakt. Ik merkte dat ik die toch niet zoveel bijhield. Dus die heb ik deze keer overgeslagen, misschien volgende maand weer?

En als laatste heb ik mijn eerste weekpagina gemaakt. Ik probeerde weer een nieuwe weeklayout uit. Dit met die vakjes vind ik wel leuk, maar voor volgende week wil ik weer wat anders proberen. Ik mis mijn mini kalender van de maand, haha!

Hieronder nog een lijstje met producten die ik gebruikt heb:

  • Bullet journal – Leuchtturm1917
  • Bruin vintage papier – Action, paperblocks
  • Fineliners – Uni-ball fineliners
  • Washitapes – Action
  • Treintickets – AliExpress
  • Vlinder stickers – AliExpress
  • Stiften – Crayola SuperTips
  • Lettertype – Impact Label
  • Plaatjes – Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top