Bullet journal – April 2020

Bullet journal – April 2020

Gisteren kon je mijn maart pagina’s zien, dus vandaag is het de beurt aan mijn april pagina’s! Ik heb deze maand iets meer mijn best gedaan in plaats van wat plaatjes uit te printen en op te plakken koos ik er dit keer voor om met waterverf aan de slag te gaan. Voor de eerste keer in mijn bullet journal! Dat was wel eventjes spannend.

Dit is hoe mijn coverpagina is geworden. Het is een beetje gekreukt, maar dat is gekomen doordat ik op de andere kant een stuk papier heb geplakt. Is niet helemaal goed gegaan, maar goed. Ik ben wel blij met de cover! Ik wilde dit keer niets aan de linkerkant hebben, vond dit wel prima zo.

Dit is mijn maandoverzicht. Net zoals vorige maand heb ik op de linkerpagina een kalender staan en op de rechterpagina plek voor mijn to do’s/afspraken en doelen voor deze maand. Ik vermoed dat het lijstje met to do’s/afspraken erg leeg blijft… Ik had in eerste instantie bruin papier aan de linkerkant geplakt, maar dat vond ik toch wat lastiger te combineren, dus ik heb daar overheen weer zwart papier geplakt. Eigenlijk misschien wel spijt van dat ik überhaupt wat hier heb geplakt, want ik heb dat zwart verder nergens wat terugkomt. Ach ja, het hoeft allemaal niet perfect te zijn!

Ik heb mijn trackers weer hetzelfde gehouden: een habit tracker en een mood tracker. Ik ben best blij met hoe de mood tracker is uitgepakt! Ik had in eerste instantie geen idee wat voor mood tracker ik wilde maken. Vaak hangt het een beetje samen met het thema, maar dit keer besloot ik gewoon verschillende grootte rondjes te maken. Hoeft ook weer niet perfect. Ben trouwens ook echt blij met de kopjes van deze twee pagina’s! Zo leuk geworden!

Aangezien we al drie weken thuiszitten wilde ik graag een work from home day routine in mijn bullet journal vastleggen. Voor later. Hier wil ik mijn (ideale) dag routine opschrijven. Aan de andere kant staat een mooie, positieve quote. Focus on what makes you feel good. Best belangrijk in deze onrustige tijd.

En dan de weekpagina’s. Ik besloot weer terug te gaan naar een layout die mij erg bevalt. Aan de linker zijkant, onder de kleine kalender, ben ik weer met waterverf aan de slag gegaan. Wel blij met het resultaat, maar de volgende keer wil ik iets verven, iets specifieks, in plaats van een vormloos iets. Het geeft wel meer kleur aan mijn weekpagina’s, dat vind ik wel mooi!

Dit zijn mijn andere weekpagina’s. Ik vind vooral die met die vlindertjes zo leuk geworden! Ik moet zeggen dat ik het leuk vond om met waterverf te spelen in mijn bullet journal. Hij kan het ook nog best goed aan! Behalve dat het papier wat bobbelt, maar dat is ook het enige. Ik ga zeker vaker iets met waterverf in mijn bullet journal doen, maar dan op een andere manier.

Voor als je benieuwd bent waar ik de spulletjes vandaan heb, heb ik hier nog een lijstje met de gebruikte producten. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, dat houdt in dat ik een kleine percentage krijg als je via deze link iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top