Bullet journal – Augustus 2019

Bullet journal – Augustus 2019

We hebben de eerste dagen van augustus alweer achter ons liggen. Tijd voor mij om mijn bulletjournalpagina’s voor augustus te laten zien. Ik ben weer on top wat betreft mijn bullet journal. Ik was in juni iets te laks met het bijhouden, maar ik heb mezelf weer herpakt. Het thema van augustus past erg goed in de zomer: ik koos namelijk voor een ijsjesthema! 

Ik werd geïnspireerd door @dutch_dots op Instagram. Mijn coverpage bevat een ijshoorntje met drie bolletjes ijs. Aan de linkerkant heb ik een ijsjesquote gemaakt. Ik gebruik deze maand ook ijsjeswashitape om het thema compleet te maken. Qua kleuren ben ik gegaan voor vijf vrolijke (regenboog)kleuren. Daar kleur ik de ijsjes mee in.

Ook deze maand besloot ik weer te gaan voor een maandkalender. Ik kan hier mooi mijn afspraken van de maand opschrijven. Verder heb ik een lijstje aan de rechterkant staan met andere notities/to do’s voor deze maand. Ik vulde de pagina verder met washitape en de naam van de maand met een ijsje ernaast.

Ik besloot deze maand weer een moodtracker te maken. Ik zag zoiets voorbij komen op Pinterest toen ik inspiratie aan het opzoeken was en ik vond het er zo leuk uitzien! Dus ik wilde dit ook in mijn bulletjournal maken. Ik ga elke dag mijn mood bijhouden door de bovenkant van het ijsje in te kleuren. Aan de linkerkant maakte ik nog een quote, uiteraard ook in het ijsjesthema. Dit is mijn enige tracker, verder voelde ik niet de behoefte om er meer te maken.

En dan is het tijd voor de weekpagina’s. Elke week heb ik hetzelfde gehouden: een klein kalendertje links bovenin, doodles van ijsjes en de weekdagen. Ik heb ook nog ruimte over gehouden voor notities/to do’s. Omdat ik op de eerste week nog wat ruimte over had besloot ik ook daar nog een quote te maken. 

Wat betreft de allerlaatste week: normaal vul ik mijn maandpagina’s ook echt alleen met de dagen van die maand. Maar ik was zo lekker bezig dat ik even vergat dat 1 september op een zondag valt. Dus in de maand augustus valt ook nog 1 september. Stiekem vind ik dat wel prima, want dat komt wel beter uit als ik straks de septemberpagina’s ga maken.

Ik ben weer blij met hoe dit thema is uitgepakt! Hieronder nog even een lijstje met gebruikte producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top