Bullet journal – December 2019

Bullet journal – December 2019

Het is begin februari en ik ga nu pas m’n bullet journal pagina’s van december laten zien. Ik had het een beetje druk, dus ik ga het nu even inhalen. Vandaag in ieder geval nog even mijn december pagina’s.

December, dé maand van de feestdagen. De gezelligste maand van het jaar als je het mij vraagt. Ik hou van de kerstboom, lichtjes overal, cadeautjes kopen, lekker eten en gezelligheid. Heerlijk! Dus ik besloot dit als thema te gebruiken in mijn bullet journal. Ik heb veel kerstachtige plaatjes uitgeprint en ik koos voor de kleur groen als accentkleur.

Deze maand wilde ik niet gaan voor een standaard kalender, maar koos ik ervoor om een kleine kalender te maken en een lijstje te maken van alle afspraken en to do’s van deze maand. Om de pagina’s op te vullen heb ik er plaatjes bij geplakt.

Het is natuurlijk december en daar hoort een pagina bij voor cadeau-ideeën en een wish list voor wat ik zelf voor kerst wil hebben. Ik heb het redelijk basic gehouden en alleen wat plaatjes geplakt en een titel erbij geschreven.

Wat ook echt hoort bij de feestdagen zijn kerstkaarten versturen. Ik hield op deze pagina een lijstje bij met wie ik allemaal een kerstkaart wilde toesturen.

En zie hier de eerste week van december. Inmiddels alweer twee maanden geleden, dat gaat ook echt bizar snel! Hieronder ook nog even de andere weekpagina’s van december.

Zoals altijd heb ik ook nog even een lijstje met gebruikte producten. Het zijn er niet veel, omdat ik nier zoveel producten heb gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top