Bullet journal – December 2020

Bullet journal – December 2020

Ik ben een beetje laat met het delen van mijn bullet journal pagina’s, maar hé, beter te laat dan nooit zeggen ze toch? Dus bij deze. December, alweer de laatste maand van het jaar. Ik moet zeggen dat ik best blij ben dat dit jaar er alweer bijna op zit. Het is een beetje een weggegooid jaar en eigenlijk is dit jaar voor mij persoonlijk ook geen prettig jaar. Toch blijft december één van mijn favoriete maanden van het jaar, want het is de maand van kerst en ik hou van Kerst!

Voor mijn decemberpagina’s besloot ik dan ook om een kerstig thema aan te houden. Ik heb lekker veel plaatjes uitgeprint en in mijn bullet journal geplakt. Naast plaatjes heb ik ook washitape gebruikt en een sporadische sticker en stempel. Ik vind de coverpagina zo gezellig geworden! Komt vooral door die plaatjes op de linkerpagina. De washitape past er ook perfect bij!

Dan het maandoverzicht. Ik heb de laatste tijd geen behoefte meer aan een grote kalender, maar een kleintje doet zijn werk ook goed. Daarnaast heb ik dan een lijstje met m’n afspraken en verjaardagen van die maand, plus ruimte om wat notities en mijn doelen voor de maand op te schrijven.

Elke maand maak ik een quotepagina en deze maand moest het natuurlijk een kerstquote worden. Ik besloot te gaan voor: ‘tis the season. Ook zo leuk met die plaatjes en washitape erbij.

In december heb ik wel behoefte aan wat extra pagina’s, zoals een pagina waarop ik mijn wishlist voor december kan bijhouden en wie ik zolang een kerstkaartje ga (of inmiddels heb) gestuurd.

Maar ook een pagina waarop ik kan schrijven of brainstormen wie ik wat voor cadeautjes ga geven. En om af te tellen naar de kerst heb ik een pagina gemaakt waarin ik elke dag dat we dichterbij kerst komen een kerstbal kan inkleuren. Dit ziet er aan het eind echt super leuk uit! Ik wil het met rood gaan inkleuren en dan elke kerstbal een patroon geven, in plaats van gewoon zo rood in te kleuren.

De eerste weekpagina van december. Ik ben voor mijn favoriete weeklayout gegaan met linksonderin een kerstig plaatje. Qua kleuren koos ik voor rood en lichtgrijs.

Ondanks dat het mijn favoriete layout is wil ik denk ik volgend jaar (voor januari) weer even een andere layout proberen. Ik heb nog even om uit te zoeken welke ik dan wil gaan maken.

Dit plaatje trouwens vind ik ook zó gezellig eruit zien! Ik wilde dit jaar niet zomaar kerstige plaatjes, maar echt plaatjes met rood erin en plaatjes die echt iets gezelligs uitstralen. En sommige met een patroontje, zodat ik deze weer achter een ander plaatje kan plakken. Al mijn plaatjes komen van Pinterest trouwens mocht je daar benieuwd naar zijn.

De één na laatste weekpagina. Ik besloot om dit jaar echt in deze bullet journal te laten eindigen, dus in de laatste week (die maar bestaat uit 4 dagen) heb ik ook alleen die dagen erin geschreven. Zo kan ik 1 januari weer beginnen in een nieuwe bullet journal. A fresh start! Ik heb er eigenlijk wel zin in.. Deze bullet journal is op twee pagina’s ook helemaal vol! Dus ik heb er precies een jaar mee gedaan.

Mijn volgende bullet journal ligt trouwens al een poosje klaar. Ik ga in mijn vakantie maar alvast beginnen aan mijn 2021 pagina’s. Die krijg je dus als volgende te zien. Maar eerst, laat ik maar eens vertellen welke producten ik voor deze pagina’s heb gebruikt. Sommige linkjes van deze producten zijn affiliate linkjes. Dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top