Bullet journal – Februari 2020

Bullet journal – Februari 2020

Februari alweer, jeetje de tijd gaat snel! De tweede maand van het jaar is aangebroken. Ik laat je vandaag mijn bullet journal pagina’s van februari zien. Ik koos voor een thema die ik twee jaar geleden al eens heb gedaan. Gewoon, omdat ik het zo’n leuk thema vind.

Komt het je al bekend voor? Ik koos voor een groot hartje die lekker asymmetrisch is qua strepen. Ik heb de cover verder rustig gehouden, alleen het hartje en de titel. De andere bladzijde heb ik leeg gelaten.

Dan het maandoverzicht. Ik koos wederom weer voor een kleine kalender en een lijstje voor mijn to do’s/afspraken van deze maand. Ook besloot ik een doelenlijstje te maken voor februari. Heb ik ook al lang niet meer gedaan, maar ik wilde graag mijn doelen voor deze maand duidelijk zichtbaar in mijn bullet journal hebben staan. Op de linkerpagina heb ik eigenlijk precies hetzelfde hartje gemaakt als van de cover, maar dan in spiegelbeeld. Daaronder heb ik een liefdes quote geschreven. Past wel goed bij de maand van de liefde! :)

De volgende twee bladzijdes zijn wederom net zoals vorige maand mijn trackers. Ik koos voor dezelfde als in januari: een habit en mood tracker. Met mijn mood tracker ben ik wel even bezig geweest! Ik heb 29 hartjes getekend in dezelfde stijl als het hartje van de coverpagina. Het resultaat is wel heel leuk. Ik ben ook benieuwd hoe het eruit ziet als de maand voorbij is. Ik hoop veel rood te zien en wat lichtroze.

Mijn eerste twee weekpagina’s van februari. Ook hier weer was ik veel tijd kwijt aan de hartjes. Na twee weekpagina’s zoals deze besloot ik dan ook om de lay-out te veranderen…

Zo zien de laatste twee weken van februari eruit. Weer wat anders! Ik ben benieuwd of deze lay-out me gaan bevallen. We gaan het zien zodra ik mijn maart pagina’s ga maken!

Zo, dan is het weer tijd voor het lijstje met gebruikte producten. Ook deze maand heb ik weinig gebruikt, weer geen stickers, washitapes of plaatjes van Pinterest! Ik heb lekker getekend en ingekleurd met stiften en markers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top