Bullet journal – Januari 2020

Bullet journal – Januari 2020

Gisteren heb je mijn 2020 pagina’s kunnen zien. Vandaag is het tijd om mijn januari pagina’s te laten zien. Afgelopen maand was hectisch en bloggen schoot er gewoon bij in. Dus beetje laat, maar dan toch hierbij mijn januaripagina’s. Ik ben blij met mijn thema van januari! Namelijk hangplantjes!

De cover bevat drie kleine hangplanten en op de linkerpagina een grote hangplant. De kleur deze maand is groen, verrassing! :) Maar ik heb voor de potjes een soort goud/zandkleurige marker gebruikt. Love it!

De volgende twee pagina’s zijn een maandoverzicht en een lijstje waar ik mijn to do’s en afspraken voor deze maand noteer. Op de rechterpagina heb ik wederom een motiverende quote geschreven. Dit jaar wordt een goed jaar, dat weet ik zeker! Ik ben niet super tevreden over de linkerpagina met mijn to do’s etc, maar ach, ik vind het prima zo.

En dan nu een pagina waar ik trots op ben, namelijk mijn trackers. Ik besloot in het nieuwe jaar weer een poging te wagen om trackers bij te houden. Ik koos voor een habit tracker (om je gewoontes in bij te houden, want ja, nieuw jaar en nieuwe voornemens!) en een mood tracker. De mood tracker vind ik super leuk geworden! Echt leuk die blaadjes. Elke dag heb ik een blaadje ingekleurd en het eindresultaat is ook zo leuk geworden.

En dan gaan we door met de weekpagina’s. Ik koos eigenlijk voor dezelfde lay-out als de afgelopen maanden. Het bevalt me goed en waarom zou je het dan moeten veranderen? Ik vulde de pagina op met hangplantjes. Ik was er wel even zoet mee, maar het resultaat mag er zijn! Hieronder nog even de overige weekpagina’s.

Zo, als laatste nog eventjes het lijstje met gebruikte producten. Wederom zijn het er niet veel, ik heb geen stickers, washitape of plaatjes gebruikt. Dat is ook voor het eerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top