Bullet journal – Juli 2020

Bullet journal – Juli 2020

Vandaag laat ik je mijn bullet journal pagina’s voor juli zien. Ik heb een thema gemaakt die ik nog niet zo veel heb gezien bij anderen. Ik besloot namelijk een Sims 4 thema te maken. Dat speel ik namelijk de laatste tijd erg vaak en toen ik aan het brainstormen was over een thema, bedacht ik me: waarom niet een Sims thema? Dus tada!

Dit is de cover die ik heb gemaakt. Ik besloot het woord ‘july’ in ongeveer hetzelfde lettertype te maken als De Sims 4. Sowieso heb ik het ingekleurd met dezelfde donkerblauwe kleur. Daarnaast heb ik de plumbob gemaakt, wat zo kenmerkend is van De Sims games. Op de linkerpagina maak ik normaal ook iets, maar ik besloot om het dit keer simpel te houden.

De maandkalender en de quote heb ik dit keer op twee pagina’s gemaakt. De linkerkant is de maandkalender en op de rechterkant staat een quote. ‘Sul sul!‘ betekent hallo in Simlish, het taaltje wat in De Sims 4 wordt gebruikt. Daarnaast weer een plumbob. Ik heb deze uit te losse pols gemaakt en niet met een liniaal. Mijn maandkalender heb ik dit keer kleiner gemaakt, aangezien er toch niet super veel afspraken gepland staan. Dus ik schrijf deze eronder bij ‘To do’.

Dit is mijn eerste weekpagina. Het is dezelfde layout als vorige maand en die maanden daarvoor. Ik heb de blauwe kleur bij de dagen gebruikt en de groene kleur bij het kopje ‘Expenses’ en de week.

Aan de linkerzijkant van elke pagina maakte ik een aantal plumbobs. Ik vind het echt super leuk geworden! Die twee kleuren bij elkaar, dat doet me ook echt aan De Sims denken.

Net zoals vorige maand heb ik weer ruimte gemaakt om mijn uitgaven in bij te houden. Het bevalt me eigenlijk wel, want het geeft me een goed inzicht in mijn uitgaven. Zo kwam ik erachter dat ik afgelopen maand best veel uitgegeven heb, oeps! Daar is dit wel handig voor, zo weet ik dat ik wat rustiger aan moet doen met geld uitgeven.

Eigenlijk wilde ik de naam van de dagen in het wit opschrijven, maar mijn witte gelpen is niet wit genoeg. Ik moet eigenlijk nieuwe witte gelpennen kopen.. Maar zo met een zwarte pen is het gelukkig ook nog te lezen, hoewel het op de foto’s niet zo lijkt. De blauw lijkt iets donkerder dan in het echt.

Dat waren al mijn pagina’s van juli. Ik ben eigenlijk best blij met hoe het is geworden. En ik heb één van mijn favoriete hobby getekend in één van mijn andere favoriete hobby’s. Ik besloot dit keer geen trackers te maken, want ik houd ze toch niet bij. Misschien later wel weer, maar voor nu vind ik het prima zo.

Ik was trouwens echt snel klaar met het thema deze keer, maar dat is ook omdat ik niet veel producten heb gebruikt. Hieronder zie je welke ik heb gebruikt. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, dat houdt in dat ik een kleine percentage krijg als je via deze link iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top