Bullet journal – Juni 2020

Bullet journal – Juni 2020

Jeetje ik ben weer erg laat met het delen van mijn bullet journal pagina’s. Ik heb deze wel op tijd gemaakt hoor! Ook daar ben ik soms wel eens laat mee, maar ik heb gewoon geen zin gehad om het te delen op mijn blog. Dus nu het bijna juli is deel ik alsnog mijn juni pagina’s.

Ik besloot voor de maand juni om voor citroenen te gaan als thema. Dit is niet mijn idee en ook niet origineel. Als je zoekt op bullet journal lemons dan vind je geheid een aantal foto’s van anderen die dit ook als thema hebben gehad. Maar hé, het is wel superleuk! Dus ik besloot ook een citroenthema te maken. Op de cover heb ik heel veel citroenen getekend met wat blaadjes hier en daar. Ik heb een neongele marker gebruikt en die knalt er echt uit! Ik ben blij met hoe het is geworden.

Dit is de maandkalender. Ik koos weer voor grote vakjes, maar achteraf heb ik ze niet nodig gehad. Ook onder het kopje ‘Notes’ heb ik bij nader inzien helemaal niets geschreven.

Ook in juni heb ik weer twee trackers gemaakt, zoals elke maand: een habittracker en een moodtracker. De habittracker is al maanden hetzelfde, alleen een ander kopje. De moodtracker is wel elke maand anders. Dit keer maakte ik schijfjes en partjes citroen en liet ik de vruchtjes leeg zodat ik die een kleur kan geven die bij mijn mood past. Achteraf gezien heb ik maar de helft van mijn trackers ingevuld…

Zoals elke maand maakte ik ook weer een quote pagina. Ik besloot te gaan voor de quote ‘When life gives you lemons…’. Eigenlijk hoort daar nog een stukje achter, namelijk: ‘you make lemonade’, maar ik vond dit al leuk genoeg. Ik tekende er weer wat citroenen bij.

Dit is de eerste weekpagina. Ik besloot te gaan voor dezelfde layout die ik al een aantal weken aanhoud. Dit is voor het eerst dat ik mijn uitgaven bijhoudt. Het plan is om elke maandag alle uitgaven van die week ervoor op te schrijven en dan per categorie (vaste lasten, boodschappen, drogist, (uit)eten, overig, etc) op te schrijven hoeveel ik uitgegeven heb. Ik vind het namelijk wel fijn om dat inzicht te krijgen in mijn uitgavepatroon.

De rest van mijn weekpagina heb ik opgevuld met citroenen. Het staat echt super fleurig! Qua kleuren heb ik die neonkleur gebruikt bij de dagen van de week. De andere gele kleur, die iets donkerder is, heb ik bij de titel van ‘Expenses’ gebruikt en om de week te highlighten.

Ik ben blij met mijn weekpagina’s. Het bevalt me nog steeds prima. Ik heb genoeg ruimte om mijn afspraken op te schrijven. Ik was trouwens wel eventjes bezig met dit thema. Het duurde even om alle citroenen te tekenen en in te kleuren. Ik ben uiteindelijk twee dagen (nou ja, twee avonden) bezig geweest om alle pagina’s af te maken.

Dit is de laatste weekpagina alweer en de laatste pagina van dit thema. Ik ben erg blij met het resultaat! Wel jammer dat ik niet alles heb in kunnen vullen in mijn moodtracker, maar dat komt omdat ik een weekje niet in mijn bullet journal heb geschreven en daardoor geen zin had om achteraf nog alles in te vullen. Dus toen ben ik maar gestopt.

Dat was mijn juni thema. Zoals altijd zal ik ook nog het lijstje delen met wat ik allemaal gebruikt heb om deze pagina’s te maken. Het is niet zo veel dit keer. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, dat houdt in dat ik een kleine percentage krijg als je via deze link iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top