Bullet journal – Juni & Juli 2019

Bullet journal – Juni & Juli 2019

Ik ben wederom weer erg laat met het delen van mijn bullet journal pagina’s van juli, maar nog later met die van juni. Ik was afgelopen tijd niet heel actief in mijn bullet journal. Dat bleek ook wel toen ik mijn juni pagina’s ging maken toen juni alweer bijna voorbij was. Maar toch wilde ik mijn pagina’s nog met jullie delen, van zowel juni als juli.

Juni 2019

Allereerst juni. Ik begon dus pas op 20 juni met het maken van alle pagina’s, dus ik heb eigenlijk niet veel poespas, geen trackers, geen uitgebreid maandoverzicht, etc gebruikt/gemaakt. Ik besloot een maandoverzichtje in mijn coverpagina te verwerken. Het werd eigenlijk twee in één: zowel cover als een maandoverzichtje. Qua thema besloot ik te gaan voor de kleur bruin en koffiestickers.

Ook besloot ik niet te moeilijk te zijn met mijn weekpagina’s. De maand heeft 30 dagen, dus ik besloot 10 dagen op twee pagina’s te zetten. Ik heb zo maar 6 pagina’s nodig voor mijn weekpagina’s. Ik vind het eigenlijk wel leuk geworden zo!

Juli 2019

En dan juli! Ik was wel er wel op tijd bij (eerder althans dan voor juni) om de pagina’s te maken. Ik had er alleen geen tijd voor gemaakt om deze ook op mijn blog te delen. Ik besloot voor juli te gaan voor een zomers thema, met blauw als kleur. Ik ben geïnspireerd door CreaChick wat betreft de plaatjes.

Deze maand wilde ik wel weer een mooi maandoverzicht. Dus ik besloot deze te maken. Ik besloot de vakjes dit keer weer wat groter te maken. Ik merkte namelijk dat de vakjes die ik in mei had bijvoorbeeld net even te klein waren om mijn afspraken in te schrijven. Nu zijn ze 6 bij 6 stipjes en dat vind ik een beter formaat dan 5 bij 5 stipjes. Het maakt de pagina’s ook weer wat voller. De lege ruimtes heb ik hier opgevuld met zomerse, vakantie stickers.

Ook deze maand wilde ik eigenlijk geen trackers. Het beviel mij wel om me niet verplicht te voelen om mijn mood of slaap bij te houden, of iets anders. Maar om nou hierna meteen door te gaan naar de weekpagina’s vond ik ook zo saai, dus ik besloot twee pagina’s te besteden aan gewoon wat leuke plaatjes. Staat erg leuk al zeg ik het zelf!

En dan door naar de weekpagina’s. Ik besloot weer om voor zo’n mini kalender te gaan, waarin ik kan zien welke week het is met weeknummer etc. Ik vind het weer leuk hoe deze weekpagina’s zijn geworden! Op de laatste weekpagina’s paste links nog de laatste dagen van de maand en op de rechterkant heb ik een pagina gemaakt waarin ik terugkijk op de afgelopen maand. Dit doe ik nu voor elke maand van dit jaar en het is zo leuk om terug te kunnen zien wat ik in welke maand heb gedaan, wat ik heb geleerd, waar ik dankbaar voor ben en wat ik moeilijk vond.

Hieronder nog een lijstje met producten die ik gebruikt heb:

 • Bullet journal – Leuchtturm1917
 • Bruin papier (juni) en oud briefpapier (juli) – Action, paperblocks
 • Fineliners – Uni-ball fineliners
 • Stiften – Crayola SuperTips
 • Brush pen – TomBow Fudenosuke soft
 • Meisjes stickers (juni) – AliExpress
 • Koffie stickers – AliExpress
 • Bruingeruite washitape – AliExpress
 • Zwarte pijlen washitape – Action
 • Stempels – AliExpress
 • Zomerse vakantie stickers – AliExpress
 • Cocktail stickers – AliExpress
 • Ticket post-it – AliExpress
 • Plaatjes – Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top