Bullet journal – Maart 2019

Bullet journal – Maart 2019

De maand is alweer halverwege, maar toch wilde ik nog even mijn bullet journal pagina’s voor maart met jullie delen. Ik had de afgelopen weken geen zin om aan mijn blog te werken, ook mede doordat ik niet zo goed wist wat ik wilde plaatsen. Dus als je ideeën voor mij hebt, laat ze dan achter bij de reacties. Vind ik leuk om te lezen!

Maar goed, terug naar mijn bullet journal pagina’s voor maart. Ik heb eigenlijk niks veranderd: ik heb nog precies dezelfde trackers als vorige maand. Namelijk een habit tracker, sleeptracker en mood tracker. Het thema van deze maand is katten. Ik had een paar maanden terug kattenstickers besteld op AliExpress en binnengekregen, maar ik deed er eigenlijk niks mee. Toen ik vorige maand aan het brainstormen was over het thema voor deze maand bedacht ik me: ‘hé, ik ga gewoon een kattenthema doen, dan kan ik die stickers eindelijk gebruiken!’ Ik besloot daarvoor ook zelf wat kattentekeningen te maken en deze in mijn bullet journal te plakken.

De coverpagina bevat dus één van die tekeningetjes. Ik vind het zo schattig geworden! Qua kleuren deze maand besloot ik te gaan voor paars.

Ik vond het vorige maand leuk om een scrapbookachtig maandoverzicht te hebben, dus dat deed ik deze maand weer. Aan de linkerkant zie je de maand maart en aan de rechterkant heb ik een blokje gemaakt voor afspraken en schreef ik een stukje over de maand maart. Ik plakte hier ook weer één van mijn kattentekeningen. Schattig toch?

Dan door naar de trackers. Ik besloot voor maart een mood tracker te maken met allemaal hartjes die ik dan inkleur. De sleep tracker is hetzelfde als vorige maand, met alle dagen aan de linkerkant en alle uren aan de bovenkant. Ik trek dan een lijntje van het moment dat ik sliep tot aan dat ik wakker werd. Mocht je het je afvragen: ik haal deze informatie uit mijn FitBit die ik om heb.

De habit tracker is ook hetzelfde als vorige maand. Ook kan een quote niet ontbreken deze maand. Uiteraard is het een quote gerelateerd aan katten: Home is where the cat is. ♥ De kopjes bij mijn trackers zijn eigenlijk ontstaan omdat ik de mist inging. Ik had eerst met een marker de titels gemaakt, maar dat was enorm mislukt. Dus om het te bedekken besloot ik deze strookjes papier te gebruiken en daarop maar te schrijven welke tracker het is. Het is uiteindelijk goed uitgepakt en het maakt het ook één geheel met de andere pagina’s.

Net zoals vorige maand vielen de eerste drie dagen van maart op een vrijdag, zaterdag en zondag, dus ik maakte hier één pagina van. Ik vind het fijner om mijn weken te beginnen op een maandag en om ook niet de helft van maart bijvoorbeeld nog bij februari te hebben. Om de andere pagina toch te vullen, heb ik er een kaartje geplakt waarop staat ‘Age is just a number’, want ik werd 8 maart alweer 31 jaar.

Ik maakte ook alvast de eerste echte volle weekpagina van maart. Zoals je ziet heb ik hier ook weer een kattentekening geplakt. Deze vind ik het schattigst! ♥ De layout is weer anders dan vorige maand omdat ik het leuk vind om het af te wisselen.

Hieronder nog even een lijstje wat voor producten ik heb gebruikt:

  • Bullet journal – Leuchtturm1917
  • Gekleurd & bruin papier – Action, paperblocks
  • Fineliners – Staedtler pigmentliners
  • Hartjes washitape – Hema
  • Treintickets – AliExpress
  • Katten stickers – AliExpress
  • Lovely & Age is just a number plaatjes – Action
  • Kaartje Age is just a number – Action
  • Stiften – Crayola SuperTips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top