Bullet journal – Maart 2020

Bullet journal – Maart 2020

Ik wil zo graag up to date zijn met mijn bullet journal pagina’s delen, maar helaas ben ik dat niet. Ik ben daarentegen wel up to date met ín mijn bullet journal werken, dat dan weer wel! Af en toe loop ik een paar dagen achter, maar dan haal ik het weer eventjes in. Goed, vandaag (ook al is het alweer april) is het nog even tijd om mijn maart pagina’s te laten zien.

Maart is mijn verjaardagsmaand. Ik besloot daarom voor een thema te gaan met mijn favoriete kleur: paars/lila-ish <3 Ik heb allemaal plaatjes uitgeprint in die kleur en daar heb ik mijn bullet journal mee versierd deze maand. Ik heb het dus wel een beetje simpel gehouden.

Hetzelfde geldt voor mijn maandoverzicht. Ik heb een kleine kalender gemaakt en daarnaast schrijf ik mijn to do’s en doelen voor de maand op. Er stond een aardig lijstje met to do’s en afspraakjes, maar meeste is niet doorgegaan helaas. Die worden allemaal nog ingehaald zodra deze corona-situatie voorbij is.

Elke maand heb ik ook een quote in mijn bullet journal. Dit keer heb ik geen quote zelf geschreven, maar een quote geplakt. Deze had ik uitgeprint met het idee deze naast een plaatje te plakken, maar hij is wat groter uitgeprint dan ik in eerste instantie had gedacht. Blijft soms lastig inschatten! Maar ik vond hem hier ook wel leuk.

Dan mijn trackers. Zoals de voorgaande maanden houd ik een habit- en mood tracker bij. Ik ben best blij met hoe de mood tracker uitgepakt is! Ik heb even gepuzzeld met de ballonnetjes, het zijn namelijk twee verschillende clear stamps die ik precies 31 keer moest stempelen en dat deze ook nog eens allemaal op één pagina pasten. Het is gelukt zoals je kan zien!

En dan de weekpagina’s. Ik was 8 maart jarig, dus op zondag 8 maart heb ik een plaatje met de tekst ‘birthday girl’ geplakt. <3 Ik ben best blij met de pagina’s en de kleurencombinaties. Die plaatjes pasten zó goed bij elkaar! Heel fijn!

En hier nog de andere weekpagina’s die ik heb gemaakt. Ik probeerde met de tweede weekpagina nog om het plaatje aan de andere kant te plakken en met een andere kleur de dagen te schrijven, maar dat vond ik niet zo geslaagd. Dus bij de overige twee weekpagina’s heb ik weer hetzelfde gedaan als met de eerste weekpagina.

Dat was het weer! Hier nog even een lijstje met gebruikte producten plus linkjes naar de producten voor zover ik ze nog kon vinden. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, dat houdt in dat ik een kleine percentage krijg als je via deze link iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top