Bullet journal – Mei 2019

Bullet journal – Mei 2019

Het is eigenlijk alweer bijna juni en dus bijna tijd om mijn pagina’s voor juni te laten zien, maar ik wilde mijn bullet journal setup van mei toch nog even laten zien, ook al is de maand alweer bijna voorbij. Mocht je geïnspireerd raken, dan kan je het altijd nog voor juni gebruiken. Of een andere maand natuurlijk!

Het thema voor deze maand heb ik bepaald door op een kleur te zoeken. Ik besloot voor de kleur geel te gaan en veel foto’s met de kleur geel op te slaan en uit te printen. Ik ben weer flink aan het schuiven gegaan, maar ik ben uiteindelijk wel blij met hoe het eruit ziet. Het is redelijk minimalistisch. Niet teveel poespas. Ik houd ervan!

Ook de kalender heb ik lekker minimalistisch gehouden. Ik heb eigenlijk hetzelfde gedaan als vorige maand. Ik heb veel plaatjes uitgeprint en daarmee mijn setup gemaakt. Ook gebruikte ik weer het lettertype Impact Label om de dagen etc. uit te printen en op te plakken. Het is zo lekker makkelijk om m’n maand te maken met die plaatjes! Hoewel ik wel flink bezig was met schuiven en kijken waar wat past, plus ik kreeg lijmvingers van al het geplak.

Ik besloot om er nog een toepasselijke quote toe te voegen in mijn bullet journal: ‘Do what makes your soul happy’, met aan de linkerkant weer wat plaatjes. Ik zocht dus op het woord geel en ik kwam (natuurlijk) veel bloemen tegen, zonnebloemen vooral! Zo mooi!

Dus toen wist ik al precies hoe ik mijn mood tracker wilde maken: het werd een zonnebloem waarin ik dan de blaadjes een kleurtje geef die matcht met mijn humeur op die dag. De andere tracker die ik deze maand gemaakt heb is een sleep tracker. Ik heb een habit tracker weggelaten. Die houd ik eigenlijk toch niet bij. Ik was juist altijd bezig om achteraf nog aan te geven of ik een bepaalde gewoonte had gedaan of niet. Dat werkt dus niet voor mij en daarom heb ik ‘m deze maand niet gemaakt. Dat vind ik zo handig van zo’n bullet journal: je bepaalt zelf wat je erin maakt en wat je bijhoudt. Je hoeft niet alles te doen wat anderen doen. Heerlijk!

En di is de eerste weekpagina. Ik heb dezelfde layout gebruikt die ik vorige maand ook gebruikte. Het bevalt mij prima, dus waarom zou ik het dan veranderen? Ik maak het liefst de weekpagina’s van de dagen die ook daadwerkelijk in de maand zitten. Zoals je ziet begint deze weekpagina dus op woensdag. Omdat ik wat ruimte over had, besloot ik die op te vullen met een quote: ‘think happy thoughts’.

En dit is een weekpagina met alle dagen erin. Ik word trouwens zo vrolijk van die plaatjes! ♥

Hieronder nog een lijstje met producten die ik gebruikt heb:

  • Bullet journal – Leuchtturm1917
  • Wit met zwarte stipjes papier – Action, paperblocks
  • Fineliners – Uni-ball fineliners
  • Stiften – Crayola SuperTips
  • Brush pen – TomBow Fudenosuke soft
  • Lettertype – Impact Label
  • Plaatjes – Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top