Bullet journal – Mei 2020

Bullet journal – Mei 2020

Ik ben weer redelijk op tijd met het plaatsen van mijn bullet journal pagina’s! Hoewel ik deze pagina’s pas afgelopen dinsdag heb gemaakt, toen we al 5 dagen in mei zaten, maar goed. Dat laat ik eventjes achterwege. Ik had gewoon niet zoveel zin om in mijn bullet journal te werken. Ik had daarnaast ook nog geen idee wat voor thema ik wilde voor de nieuwe maand, maar toen ik eenmaal besloten had om de pagina’s te maken kwam het ineens in me op.

Voor de maand mei koos ik bloemetjes. Qua kleur wilde ik graag geel gebruiken, maar terwijl ik bezig was pakte ik ook andere vrolijke kleurtjes om de bloemetjes in te kleuren. Uiteindelijk ben ik superblij met het resultaat! Vooral de coverpagina vind ik echt leuk geworden. Ik heb het niet al te druk gemaakt, gewoon een paar bloemetjes en de titel en that’s it. Op de linkerpagina maakte ik wat grotere bloemetjes en heb ik wat washitape geplakt.

Qua kalender besloot ik weer eens ouderwets voor eentje met vakjes te gaan. De afgelopen maanden heb ik elke keer een kleine kalender gebruikt en een lijstje met to do’s/afspraken ernaast. Maar sinds we in quarantaine zitten heb ik helemaal geen afspraken meer en weinig to do’s. Ik besloot hier dus weer voor te gaan, want in deze kalender heb je toch iets minder ruimte voor afspraken. Ik schrijf hier mooi de verjaardagen in die ik deze maand heb. Aan de zijkant schrijf ik mijn doelen voor deze maand op.

Ook deze maand wilde ik weer mijn gewoontes en humeur bijhouden, dus kwamen deze twee trackers weer terug. Hoewel ik afgelopen maand weer een aantal dagen achteraf heb moeten invullen, ik ben niet altijd even consistent met het bijhouden. Toch vind ik het fijn om hier elke dag even over na te denken. Mijn habit tracker is al een aantal maanden hetzelfde qua layout, alleen andere kleurtjes en een andere header/titel. Mijn mood tracker is wel elke maand anders. Deze maand besloot ik te gaan voor bloemetjes en de desbetreffende bloemetjes qua kleur bepalen dan mijn humeur. Ben zo benieuwd hoe deze pagina aan het eind van de maand eruit gaat zien!

Ook deze maand wilde ik graag weer een quote pagina. Dat is een beetje standaard. Elke maand heb ik er wel eentje. Deze keer ook weer een positieve: throw kindness around like confetti. ♥

De eerste weekpagina. Die van deze week. Ik vond het leuk om de pagina op te leuken met bloemetjes, maar daarboven vond ik het zo kaal. Dus ik besloot daar ook een quote te schrijven. ‘Be happy, it drives people crazy.’ Zo waar!

Ook de tweede weekpagina van mei bevat hetzelfde: bloemetjes en een quote. Ditmaal ‘Today is a good day’. Ik koos qua layout voor mijn weekpagina’s dezelfde die ik al een tijd gebruik. Deze layout bevalt mij prima, waarom zou je ‘m dan moeten veranderen?

Op de derde weekpagina van mei heb ik de quote ‘You got this’ geschreven. Even een reminder voor mezelf en nu ook voor jou! De dagen van de week heb ik trouwens wel anders geschreven dan op voorgaande maanden. Ik besloot het in blokletters te schrijven met wat ruimte tussen de letters in. Ziet er best leuk uit zo!

Dit is alweer de vierde en laatste weekpagina van mei. Ik vind het zo fijn om te zien dat de maand ook precies op een zondag eindigt. Dan kan ik juni weer echt beginnen vanaf 1 qua weekpagina’s! Wie kan hier ook zo van genieten?

Zo, dat waren alweer mijn mei pagina’s. Zoals altijd zal ik hieronder nog even delen welke producten ik heb gebruikt. Deze maand heb ik niet zoveel producten gebruikt. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, dat houdt in dat ik een kleine percentage krijg als je via deze link iets besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top