Bullet journal – November 2018

Bullet journal – November 2018

November is aangebroken en weet je wat dat betekent? Juist, ik laat jullie mijn november pagina’s in mijn bullet journal zien. Ik heb afgelopen zondag op de bank aan deze pagina’s gezeten en ik ben er eigenlijk best tevreden over! Ik ging niet voor al te moeilijk deze keer. Ik combineerde juist wat washitapes en stukjes (gescheurd) papier en wat stickertjes. Dit is uiteindelijk het resultaat.

Ik besloot het ook qua pagina’s simpel te houden. Vorige maand heb ik mijn habittracker nauwelijks ingevuld, dus ik besloot hem deze maand achterwege te laten. Ik heb dus alleen een coverpagina, een maandoverzicht en mijn eerste weekpagina. Op mijn weekpagina heb ik aan de linkerkant wat ruimte overgehouden om een dagboekstukje te schrijven. Niet al te lang, maar gewoon kort hoe ik mij voelde, wat ik gedaan heb, etc. Deze maand heb ik niet veel gepland staan, dus ik denk dat ik wel genoeg heb aan een halve pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top