Bullet journal – November 2019

Bullet journal – November 2019

De maand is weer voorbij gevlogen! We zitten alweer in de één na laatste maand van het jaar, hoe dan?! Ik ben er dit keer wel lekker op tijd bij, want ik ga jullie vandaag mijn november bullet journal pagina’s laten zien. Ik ben er weer erg blij mee! Afgelopen zondag kroop ik weer op de bank met mijn laptop, verzamelde wat leuke plaatjes, printte deze uit, knipte ze uit en begon met schuiven, keuren, plakken en opmaken. Wat daar eenmaal uit kwam was ik best wel weer tevreden over.

Laten we beginnen met het thema. Ik wilde graag wat van mijn cakejes stickers gebruiken. Ik besloot daarbij wat plaatjes van taarten bij te zoeken. Wat een mooie taartenplaatjes heb ik weer gevonden op Pinterest! Ik besloot een grote en twee middelgrote op de coverpagina te plakken, samen met een stukje vintage-achtig papier, een washitape en een zwart strookje papier waarop ik ‘hello November’ schreef. Ik ben blij met hoe clean dit eruit ziet! Niet te druk, maar het is wel één geheel.

Ik vond het vorige maand best prettig werken om niet per sé weer een kalender te hebben, maar gewoon een lijstje met mijn afspraken voor deze maand. Dat wilde ik deze maand weer doen. Ik was best wel een tijdje aan het schuiven en puzzelen hoe ik deze twee pagina’s wilde hebben, maar uiteindelijk ben ik blij met het resultaat. Ik wilde eigenlijk november stempelen (boven dat kalendertje), maar ik begon niet goed, waardoor er geen ruimte meer was voor de ‘e’ en de ‘r’. Dus om die fout te verdoezelen heb ik er een zwart strookje papier opgeplakt en daar maar november opgeschreven. Het staat eigenlijk veel leuker zo!

Ook deze maand wilde ik weer een quote pagina. Dat vind ik altijd zo’n leuke opvulling! Ik koos voor de quote ‘The secret ingredient is always love’. Aan de andere kant plakje ik weer wat plaatjes.

Dan door naar de eerste weekpagina. De layout van vorige maand beviel mij wel, dus ik ging daarmee door. Dat deed ik ook omdat ik de plaatjes misschien iets te groot had uitgeprint en anders paste het niet goed haha! Maar uiteindelijk ben ik blij met het resultaat. Het past goed en ik houd genoeg ruimte over voor mijn to do’s.

De rest van mijn weekpagina’s zijn eigenlijk exact hetzelfde, behalve het plaatje, de sticker en het gescheurde papier. Eerst was ik eigenlijk niet van het alvast maken van alle weekpagina’s, maar sinds een tijdje maak ik ze allemaal al aan het begin van de maand. Dat werkt toch wel fijner moet ik zeggen. Ook omdat ik soms nog wel eens vergeet om in mijn bullet journal te werken en dan moet ik weer eerst de pagina maken voordat ik deze kan updaten. Dus dat werkte niet zo efficiënt.

Ook deze keer heb ik weer een filmpje gemaakt waar ik door mijn november pagina’s blader. Die kan je hieronder zien:

Je kunt hieronder weer zien wat ik zoal gebruikt heb en waar het vandaan komt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top