Bullet journal – November 2020

Bullet journal – November 2020

Hallo november! Wat leuk dat je er bent. De maand waarin de bladeren zo goed als volledig van de bomen gevallen zijn, de maand waarin het steeds vroeger donker wordt en de maand waarin het ook steeds meer richting de winter gaat. De herfst heeft zijn toppunt qua mooie herfstkleuren weer gehad. Het begin van een nieuwe maand betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe blog met mijn bullet journal thema van dat jaar.

In de herfst- en wintermaanden heb ik altijd zo’n zin in warme chocomel, dus ik besloot om voor november’s bullet journal een warme chocomel thema te maken. Ik heb op Pinterest allemaal plaatjes van warme chocomel en cozy, hot chocolate quotes opgezocht en uitgeprint. Daarnaast heb ik mijn lichtblauwe en grijze TomBow erbij gepakt en een blauw papiertje uit een paper block van de Action wat er mooi bij past. Op de cover zie je dus enkele plaatjes een quote en de woorden ‘Hello November, chapter 11 of 12’. In eerste instantie had ik chapter 10 of 12 opgeschreven, maar later besefte ik me dat we alweer in de één na laatste maand van het jaar zitten. Ik heb het gecorrigeerd, maar wow… de tijd vliegt!

De pagina met het maandoverzicht is ook vooral gevuld met plaatjes en wat quotes. De kalender heb ik klein gehouden en ik heb er een vakje met afspraken en notities bijgezet. Ik vind het echt leuk geworden zo!

Net zoals voorgaande maanden heb ik een quotepagina gemaakt. Ik besloot de pagina op te vullen met plaatjes en een uitgeprinte quote. De quote die ik geschreven heb is ‘Hot cocoa & fuzzy socks‘. Ook deze pagina vind ik erg leuk geworden.

En dan is het tijd voor de eerste van de vier weekpagina’s. Zoals elke weekpagina is de layout hetzelfde, maar zijn de accentkleuren anders en heb ik er op elke weekpagina een plaatje bij geplakt.

Ik besloot net zoals de vorige weekpagina’s een vakje toe te voegen voor notities en mijn uitgaven. Dat vult de pagina’s op, anders is het zo leeg. Die plaatjes vind ik zo leuk! Je krijgt er misschien wel zin van in warme chocomel…

De accentkleuren voor deze maand vind ik erg mooi. Die blauwe kleur vind ik prachtig en past ook goed bij de maand. Ik heb de plaatjes ook uitgezocht zodat ze passen bij de blauwe kleur, dus dat ze niet te donker of te roze of bruin zijn. Zo past het allemaal goed bij elkaar.

Ik ben erg tevreden met mijn november pagina’s. Ik kan er enorm van genieten als het precies zo geworden is als ik in gedachten had. Met deze pagina’s was ik ook zo klaar trouwens, maar ja het zijn ook vooral plaatjes die ik uitgeprint heb en erin heb geplakt.

Zoals je van mij gewend bent heb ik hieronder een lijstje met gebruikte producten. Het zijn er niet veel. Sommige linkjes kunnen affiliate linkjes zijn. Dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top