Bullet journal – October 2018

Bullet journal – October 2018
Er is weer een nieuwe maand aangebroken, dus is het ook weer tijd voor nieuwe pagina’s in mijn bullet journal. Voor de geïnteresseerden die het gemist hebben, ik heb een maandje geleden ongeveer mijn bullet journal laten zien en heb uitgelegd wat het inhoudt en wat ik ermee doe. Het leek mij leuk om weer te laten zien hoe mijn nieuwe maand eruit ziet, dus toen ik afgelopen zondag eindelijk klaar was met alle pagina’s heb ik er een foto van gemaakt. Ik ga ze vandaag met jullie delen. Misschien haal je er zelf nog wat inspiratie uit. :) Zoals elke maand start ik met een coverpage. Deze keer wilde ik er ook nog wat naast, want het was wat leeg. Dus ik ging op Pinterest op zoek naar leuke herfstquotes en ik kwam deze tegen: ‘Autumn, the year’s last, loveliest smile.’ Ik ben op zich wel tevreden met mijn coverpage, maar het had mooier gekund. Ach, ik vind het wel prima gelukt om niet opnieuw te hoeven beginnen. Dat had ik wel met de pagina’s van september. Die heb ik opnieuw gedaan, want ik was er totaal niet tevreden mee. Ik koos deze maand voor een herfstthema, dus je ziet veel blaadjes, paddenstoelen, eikeltjes etc. De pompoen is ietwat misvormd, haha. Na de coverpagina hebben we mijn monthly calendar. Zo zie ik in één oogopslag wat ik deze maand allemaal heb staan. Ik heb ook hier de pagina weer gevuld, dit keer niet zelf getekende herfstdingetjes, maar stickers. Deze kwamen vorige week binnen en ze zijn van AliExpress. Ik vind ze zo leuk! Ook hier heb ik weer een quote gebruikt (gevonden op Pinterest): ‘and all at once summer collapsed into fall.’ Dan door naar mijn habittracker. Ik had vorige maand kleine losse kalenders voor elke gewoonte, maar ik besloot weer terug te gaan naar de andere manier van een habittracker maken. Deze grid is voor de afwisseling weer eens leuk! Eronder staat nog een mooie herfstquote: ‘autumn, the season that teaches us that change can be beautiful.’ Ik vond deze quote mooi bij de herfst passen, maar hij past ook goed bij een habittracker, want je probeert toch je gewoontes te veranderen/aan te leren. Dus toepasselijk! Ik beloof je dat dat voor nu mijn laatste quote is. Op de pagina naast de habittracker heb ik een AliExpress tracker gemaakt met al mijn bestellingen die ik heb gedaan op AliExpress en waar ik nog op aan het wachten ben. Flink wat pakketjes zoals je ziet! Ik houd bij wanneer ik het besteld heb, wat ik besteld heb, bij welke verkoper en wanneer het binnenkwam. Je ziet, een maand later en sommige pakketjes zijn nog niet binnen, terwijl sommige er best snel zijn! Ach, zo gaat dat bij AliExpress. We moeten gewoon geduld hebben. :) En dan de laatste pagina die ik deel, namelijk mijn weekoverzicht. Dit is de eerste week van oktober. Je zie alle dagen van de week, wat ruimte voor wat notities en ik houd ook graag mijn maaltijden bij. Ik vind het ook fijn om een minikalender erbij te hebben en wat decoratie te gebruiken, zoals stickers en washitapes. Ik ben blij met het eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top