Bullet journal – Oktober 2019

Bullet journal – Oktober 2019

Zo, nu ik eindelijk mijn bullet journal pagina’s van september online heb gezet is het de tijd voor de pagina’s van oktober! Ik ben erg tevreden met het thema en het resultaat. Het is zo lekker herfstig geworden, I like it! ♥

Het begint gewoon al met de coverpagina. Voordat ik begon had ik niet echt een idee wat ik wilde. Ik besloot op Pinterest wat herfstplaatjes op te zoeken, op te slaan en uit te printen. Deze heb ik vervolgens uitgeknipt en ik begon met wat dingen neerleggen, pakte mijn washitapes en stickers erbij, wat zwart en bruin papier, wat stempels en stempelinkt en dit kwam tot stand! Op de cover zelf een groot plaatje met daarboven gestempeld ‘Hello October’, aan de andere kant ook weer een plaatje en wat stickers en washitape en hij was opeens compleet.

Deze maand wilde ik geen kalender zoals ik hem elke maand heb, maar besloot ik om een kalendertje te stempelen en een lijstje bij te houden met de to do’s/afspraken van deze maand. Je ziet het kalendertje aan de linkerkant en aan de rechterkant het zwarte papier waarop ik met witte gelpen mijn afspraken opschrijf.

Deze maand vond ik het weer tijd voor een quote. Ik plaatste de quote op de linkerkant en twee plaatjes die er goed bij pasten op de rechterkant. Opgevuld met wat bruin papier en stickers natuurlijk!

En dan de eerste weekpagina. Ik besloot voor een andere layout te gaan. In plaats van horizontale dagen besloot ik te gaan voor verticale dagen. Ik heb er een plaatje bij geplakt en een notes vakje gemaakt. Zo’n kalenderstempel is trouwens echt een uitkomst!

En zo zien de andere weekpagina’s eruit. Hetzelfde layout, maar elke keer een ander herfstig plaatje. Ik ben erg tevreden met dit thema. Deze staat sowieso in de top 5 van leukste thema’s die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn bullet journal!

Voor de verandering heb ik eens een filmpje gemaakt van mijn oktober pagina’s. Ik hoor graag wat jullie hiervan vinden!

In tegenstelling tot vorige maand heb ik deze maand best veel producten gebruikt. Hieronder vind je welke dat allemaal zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top