Bullet journal – Oktober 2020

Bullet journal – Oktober 2020

Hoe is het dat het nu alweer oktober is? Voor mijn gevoel is het pas net 2020, maar we zitten alweer in het laatste kwartaal van dit jaar. Hoe dan?! Maar goed, een nieuwe maand betekent ook weer een nieuw bullet journal thema. Oktober vind ik dé herfstmaand van het jaar. De blaadjes veranderen van kleur (van geel naar rood naar bruin) en vallen van de bomen. Die verandering vind ik prachtig om te zien! Dit is ook altijd het beste seizoen om een heerlijke boswandeling te maken en er ultiem van te genieten.

Ik wist al direct dat ik voor mijn oktober bullet journal een herfstthema wilde maken. Ik besloot op de coverpagina een pompoen te tekenen met op de linkerpagina vallende blaadjes. In verschillende herfstkleuren. Op de linkerpagina schreef ik ook een quote: “Finally! It’s the fall season”.

En dan de volgende pagina’s. De linkerpagina is mijn maandoverzicht. Ik maakte een kalender en daaronder heb ik ruimte gelaten voor mijn afspraken van deze maand en notities voor deze maand. Op de rechterpagina besloot ik weer een quote te maken. Ook deze is weer een herfstige quote: “Leaves are falling, autumn is calling”. Om de pagina verder op de vullen heb ik clear stamps gebruikt van CreaChicks stempelset. Ik vind dat meisje zo leuk! Ik besloot de stempels ook nog in te kleuren, zodat ze meer bij het thema pasten. Naast het meisje heb ik namelijk ook blaadjes gestempeld.

Dan komt de eerste weekpagina. Zoals altijd heb ik dezelfde lay-out als alle andere maanden. Dit is een blijvertje, tenzij ik op een gegeven moment zin heb om weer wat anders uit te proberen. Maar voor nu werkt dit prima. Waarom zou je het dan veranderen?

Mijn weekpagina’s fleur ik op met washitape stickers van paddenstoelen. Deze is ook zo typisch voor de herfst! Rood met witte stippen. Ik heb meteen zin om een wandeling in het bos te maken opzoek naar zo’n paddenstoel om te fotograferen. Hopelijk als het binnenkort eens droog is ga ik dat doen!

De kleuren die ik voor mijn weekpagina’s heb gebruikt zijn, zoals je kan zien, ook echte herfstkleuren. Bruin, geel en rood. Het zijn bijna dezelfde kleuren die ik vorige maand ook in mijn weekpagina’s heb gebruikt. Volgende maand ga ik dus voor een ander kleurtje!

Al met al ben ik best blij met hoe het is geworden. Ik krijg er echt herfstvibes van, zo fijn!

Zoals altijd heb ik ook nog een lijstje met gebruikte producten. Dit zijn er wederom niet veel! Sommige linkjes kunnen affiliate linkjes zijn. Dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top