Bullet journal – September 2019

Bullet journal – September 2019

Een beetje verlaat, maar beter te laat dan nooit, toch? Hierbij wil ik je namelijk toch nog even mijn bullet journal pagina’s van september laten zien. We zitten inmiddels alweer bijna twee weken in de maand oktober, maar dat vergeten we maar eventjes. Ik hoop dat je hier weer inspiratie uit kunt halen voor je eigen (bullet) journal.

Voor de maand september wilde ik net zoals voor de vorige maand augustus weer zelf wat tekenen. Het is wel altijd lekker makkelijk om wat plaatjes uit te printen, uit te knippen en in je bullet journal te plakken, maar soms wil ik er wat meer creativiteit in kwijt. Ik wilde al een tijdje iets met de kleur groen doen. Toen kwam ik op Pinterest van die schattige cactusplaatjes tegen. Op de cover heb ik drie van deze nagetekend. Op de linkerpagina heb ik een quote geschreven en heb ik nog een grotere cactus getekend. Qua kleuren heb ik gekozen voor verschillende groentinten en mint-, blauw- en een roze accentkleur.

Qua kalender heb ik hetzelfde gemaakt als altijd. De vakjes zijn 6 bij 6 stipjes groot. Bovenin besloot ik nog kleine cactussen te tekenen en aan de rechter zijkant heb ik ruimte voor mijn to do’s van deze maand. Ik vond het zo eigenlijk wel prima. Ik was bang dat als ik onderin nog meer cactus doodles zou maken, dat het dan het te druk zou worden. Achteraf gezien had ik liever de kleurtjes bij de dagen dezelfde groene kleur gegeven, in plaats van om en om een andere kleur.

En dan de weekpagina’s. Deze maand had ik geen behoefte aan trackers. Vorige maand had ik weer eens een moodtracker, maar zoals ik al vermoedde, hield ik hem niet elke dag bij. Dus ik moest hem achteraf nog invullen. Daar had ik geen behoefte aan deze maand, dus ik heb ze overgeslagen. De weekpagina’s heb ik precies hetzelfde gehouden als vorige maand. Die layout bevalt mij prima en waarom zou je iets dat werkt veranderen?

De overige weekpagina’s heb ik hetzelfde qua layout, alleen heb ik afgewisseld met de cactus doodles en de kleuren.

Deze maand heb ik eigenlijk helemaal geen washitapes of stickers gebruikt. Ik heb sowieso niet zoveel spulletjes gebruikt, besef ik me net! Wat ik wel gebruikt heb kun je hieronder vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top