Bullet journal – September 2020

Bullet journal – September 2020

We zitten alweer halverwege september, maar het kan nog toch? Om mijn september pagina’s te laten zien van m’n bullet journal? Ja, ik vind van wel. Deze maand heb ik een leuk thema, al zeg ik het zelf. Ik vond het erg leuk om deze te maken. Ik speelde al een tijdje met het idee om dit thema te maken en ik dacht met de maand september dat het wel een perfect moment is!

Ik ging namelijk voor een Friends thema. De tv serie natuurlijk! De allereerste aflevering van Friends is 22 september 1994 in première gegaan. De maand september is ook altijd de maand waarin tv series weer beginnen, dus ik vond september dan ook een goede maand om een Friends thema in m’n bullet journal te hebben. Ik besloot een hoop Friends plaatjes uit te printen om te gebruiken als collages. Ik heb een collage op de linkerpagina gemaakt. Aan de rechterkant op de cover heb ik september 2020 geschreven in het logo van Central Perk (je weet wel, het café waar ze altijd koffie drinken). Daaronder plakte ik ook nog een plaatje. Op het internet heb ik het Friends lettertype gedownload en in Photoshop heb ik wat teksten in dat lettertype geschreven, zoals ‘Oh my God’, ‘september’, ‘week 37’, etc. Dat heb ik toen samen met alle plaatjes uitgeprint. Ik ben echt blij met de coverpagina!

De volgende pagina’s is mijn maandoverzicht met de plek waar ik mijn afspraken, to do’s en wat notities kwijt kan. Ook hier heb ik links wat plaatjes geplakt en rechts dus ruimte voor een mini kalender boven en daaronder de schrijfruimte. Ik heb ook mini plaatjes uitgeprint en deze als een soort stickers op pagina’s geplakt.

Ook deze maand heb ik weer een quotepagina gemaakt. Ik dacht: welke quote past nou goed bij Friends? Nou, dat bleken er een aantal te zijn. Ik zat nog te denken aan ‘We were on a break!’, maar ik koos uiteindelijk voor ‘They don’t know that we know they know we know’. Die aflevering is zó leuk! Dus die moest ik natuurlijk maken. In tegenstelling tot de rest van de Friends teksten heb ik deze wel zelf gemaakt/geschreven.

En dan de weekpagina’s. Dit is de eerste van week 36. De lay-out is hetzelfde als voorgaande maanden. Dat vind ik gewoon het fijnst werken. Wat wel anders is is dat ik op elke weekpagina een ander plaatje van Friends linksonder heb geplakt. Deze is ook van een super grappige scène. Zo leuk toch om dit te zien?

En deze, waarin Ross het te kleine shirt aantrok die Rachel nog had liggen. Geweldig! Ik heb meteen zin om weer wat Friends afleveringen te kijken. Maar goed! Ik heb de pagina’s hier ook opgeleukt met die kleine plaatjes die als een soort stickers de boel opfleuren.

Qua kleuren op de weekpagina’s koos ik voor de kleuren van het Central Park logo. Daar zijn de kopjes mee gekleurd van de weekdagen. Ook deze maand heb ik weer ruimte om mijn uitgaven bij te houden. Zo heb ik nog steeds een goed beeld waar mijn geld elke week naartoe gaat.

Op deze weekpagina moet ik eigenlijk bij 22 september nog vermelden dat het toen 26 jaar geleden is dat Friends gestart is. Dat hoort eigenlijk wel bij een Friends thema, toch?

Op de laatste pagina hoort natuurlijk ook even het lijstje die op de paarse deur hangt. Dat is tenslotte ook hetgeen we als één van de laatste dingen zagen in de allerlaatste aflevering. Snif. Ik moet nog steeds huilen bij de laatste, ook al heb ik de serie al zo vaak gezien!

Goed, zoals je van mij gewend bent heb ik ook nog het lijstje met producten die ik gebruikt heb tijdens het maken van al deze pagina’s. Het zijn er niet veel moet ik zeggen. Sommige linkjes kunnen affiliate linkjes zijn. Dat houdt in dat ik een klein percentage krijg als je via deze link een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top