Cadeau-ideeën voor de man

Het is alweer bijna zover: mijn vriend is bijna jarig! Elk jaar had ik wel een idee wat ik hem voor zijn verjaardag kon geven, maar nu raakt mijn inspiratie wel een beetje op. Hij heeft ook eigenlijk alles al wat hij wil. Twee jaar geleden heb ik hem bijvoorbeeld een DJ Mini Controller gegeven, maar wat ik hem dit jaar moet geven? Ik weet het niet. Ik ben even gaan zoeken op het internet en ik kwam toch nog wat leuke dingen tegen! Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die het moeilijk vind om cadeautjes uit te zoeken voor mannen/vriendjes, besloot ik deze tips met je te delen! Dus hierbij drie cadeau-ideeën voor de man.

 

DJ Tools

Gadgets/elektronica

Deze categorie is wel echt iets voor mannen. Ze houden ervan om lekker te klooien met spullen en geinige gadgets uit te proberen. Mijn vriend gebruikt de DJ Controller vaak om lekker muziekjes te mixen. Als jouw man daar ook van houdt, is dat dus een goede tip. Wil je wat meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op de website van DJ TechTools.

Overhemden

Kleding

Wat je ook altijd nog kunt geven is kleding. Nu kun je het klein houden en sokken of een boxershort geven, maar je kan ook een mooi overhemd van Esprit voor hem aanschaffen met uiteraard een bijpassende stropdas. ;) Je kijkt gewoon in één van zijn overhemden wat zijn maat is en koopt er eentje. Het voordeel is dat jij dan kan bepalen hoe je vriend gekleed gaat. En wie houdt er nou niet van een man in pak?

Parfum voor mannen

Verzorging

En als laatste: verzorgingsspullen. Ze kopen het zelf niet vaak, maar ze gebruiken het wel graag! Zo kan je een lekker parfum cadeau doen (Boss Bottled en Spicebomb zijn Tom’s favorieten) of een aftershave. Geef ze geen crèmepjes, want dat gebruiken ze toch niet – weet ik uit ervaring.

 

Heb jij nog leuke tips? Wat is jouw laatste cadeau geweest voor je man/vriend? 

Liefs,
Belinda ♥

Bekijk mijn Pinterest board Men Stuff voor de bron van de foto’s. Volg je mij al op Pinterest?

Dit blogartikel is gesponsord.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Hmmmm Spicebomb, die ruikt zo lekker! Mijn vriend draagt die ook.
    Ik vind het ook altijd lastig om origineel te blijven. De laatste keer heb ik kaartjes voor een concert cadeau gegeven. Dat werd absoluut gewaardeerd! :)