Catrice 04 Oyster & Champagne

Ik heb afgelopen vrijdagmiddag een swatchmiddag gehouden. Mijn nagels hebben wat te verduren gehad, maar wat moet, dat moet! De tweede swatch in de reeks die je kan zien, is er één van Catrice’s Crushed Crystals: 04 Oyster & Champagne. Kijk mee naar de foto’s!

Catrice 04 Oyster & Champagne Catrice 04 Oyster & Champagne

Deze mooie champagnekleurige, nude-achtige nagellak bevat veel roze en goudachtige glitters. Lekker sparkly! De Crushed Crystal lakjes moeten een zandeffect hebben. Oyster & Champagne heeft inderdaad wel een zandeffect, maar het is zeker niet hetzelfde als bij Essence’s Hello Rosy, die je gisteren kon zien. Het effect is minder, maar dat maakt de nagellak er ook niet minder op! In tegendeel, ik vind het een prachtige lak!

Het is niet opvallend, maar ook niet niet-opvallend. Snap je wat ik bedoel, haha? Het is een rustige kleur, maar door de glitters en het ruwe effect valt ‘ie toch wel redelijk op. Ik houd ervan! De nagellak brengt goed aan en droogt ook snel op. Met één strook lak je je nagels al – lang leve het brede kwastje! Zo fijn. :)

Verder dekt de nagellak niet in één keer. Ook met twee laagjes is hij nog niet volledig gedekt, want je ziet het op de foto’s wel, de tip van mijn nagel is nog gewoon te zien. Maar dat vind ik mij deze nagellak eigenlijk niet erg. Het kan wel. Ik denk dat ‘ie met één laagje ook wel over een andere nagellak aan te brengen is, als een top coat. Dat ga ik nog even uitproberen! Maar voor nu: prachtige nagellak, ik ben blij dat deze in mijn stash zit.

Catrice Crushed Crystals kosten €3,39 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van Oyster & Champagne? En welke andere Crushed Crystals raad je mij nog aan? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *