Catrice 05 Stardust

Valt het op? Ik plaats de swatches om en om, haha, Essence, Catrice, Essence… Vandaag dus de beurt aan de laatste Crushed Crystals nagellak van Catrice: 05 Stardust. Benieuwd of deze nagellak ook het zandeffect heeft? Bekijk de foto’s en lees mijn mening!

Catrice 05 Stardust Catrice 05 Stardust

Stardust is een donkerkleurige nagellak. Hij heeft zwart, grijs en witte glittertjes. Ik vind het lastig om te bepalen welke kleur het nou precies is? Het is in ieder geval een heel glinsterende nagellak! Ik vind hem erg mooi. Hij dekt perfect in twee laagjes. Ook deze nagellak beweert het zandeffect te hebben.

Ik vind zelf het effect ook bij Stardust niet vergelijkbaar met die van Essence’s Hello Rosy, maar het heeft wel een ruw oppervlak, dat zeker, alleen dan subtiel. Ik vind het ondanks het matige zandeffect wel echt een mooie nagellak. :) Het lakje brengt ook goed aan en het droogt redelijk snel op.

Als je niet zo van de girly-girly kleuren houdt, maar meer voor donkere kleuren gaat, dan is dit zeker een aanrader. Het heeft toch wel een beetje het zandeffect en de glitters zijn gewoon erg mooi! Je blijft sowieso wel kijken naar je sparkly nagels.

Catrice Crushed Crystals zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €3,39 per stuk.

Wat vind jij van Stardust? En welke lakjes heb jij verder nog gescoord uit het nieuwe assortiment?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *