Catrice 28 You Better Think Pink ♥

Vandaag zie je swatches van Catrice lakje 28 You Better Think Pink. Ik moet toegeven: ik weet niet eens meer wanneer ik deze gekocht heb, haha, oeps! Net zoals het Essie lakje van gisteren heb ik deze (weer) ontdekt tijdens het maken van mijn valentijnsdag nagels. Ik besloot er swatches van te maken, want die ontbraken nog op mijn blog…

Catrice 28 You Better Think Pink Catrice 28 You Better Think Pink

You Better Think Pink is een heerlijk felle, opvallende roze nagellak kleur. I love it! ♥ De lak heeft geen glitters of een speciaal effect, het is gewoon een creamy, glanzende nagellak.

Het lakje dekt al in één laagje, maar met twee laagjes is de kleur het mooist, dan is het net wat intenser. Op de foto’s heb ik ook twee laagjes op. De nagellak brengt erg fijn aan, mede dankzij het brede kwastje. Wat een uitkomst is dat zeg! Hoe heb ik ooit mijn nagels kunnen lakken met een smal kwastje? Ik weet het niet meer, haha!  De kleur blijft lang mooi, vooral in combinatie met een top coat. Dan blijft nagellak bij mij ook het beste lang zitten.

In vergelijking met de nudekleur van gisteren, valt deze nagellak wel op. Je hebt het misschien wel gemerkt, maar ik houd van zo’n beetje alles! Deze felle kleur doet mij trouwens nog meer verlangen naar de zomer. Helaas moeten we daar nog even op wachten, maar in de tussentijd haal ik de zon alvast in huis met deze nagellak op mijn nagels. :)

Catrice nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99 per stuk.

Wat vind jij van You Better Think Pink? Heb jij ‘m ook? En welke nagellak doet jou verlangen naar de zomer?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *