Catrice 59 First Class Up-Grape

Je zag dit lakje misschien al voorbij komen in een Enjoy The Little Things. Ik kon het niet laten om deze lak ook zo snel mogelijk op te doen, want hij is moooi! Ik wilde dus graag zien hoe deze lak op mijn nagels uit zou pakken. Vandaag kan je dus de swatches zien. Het gaat om het Catrice lakje 59 First Class Up-Grape. Kijk je mee?

Catrice 59 First Class Up-Grape

Catrice 59 First Class Up-Grape

Zoals je ziet is First Class Up-Grape een donkere lak. Het is een nieuw lakje in het assortiment. De lak is donkerpaars en heeft een lichte gouden shimmer, je kan het beter een glans noemen. Ik vond hem in het potje alleen al prachtig! Op mijn nagels heb ik twee laagjes aangebracht en dan nog zie je de lichte gouden glans in de lak. Vaak verdwijnt dat als je de lak opdoet.

First Class Up-Grape dekt in één laagje al, maar ondanks dat is de kleur intenser en mooier met twee laagjes. Ook droogt de lak redelijk vlot. Ik kon lekker snel weer verder (met foto’s maken en dit blogje tikken haha). Pluspunten dus! Over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen, omdat ik hem pas net op heb. Maar met een base coat en top coat blijven lakjes bij mij vaak wel een weekje zitten. Daarna moet ik vaak toch echt een nieuw lakje opdoen.

Catrice nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99 per stuk.

Wat vind jij van First Class Up-Grape? En welke nieuwe lakjes van Catrice heb jij al gekocht? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *