Catrice – C03 iROSEdescent

Op mijn nagels had ik afgelopen week een lakje uit een limited edition van Catrice, Haute Future. De LE ligt tot half juni in de schappen, misschien dat ‘ie nog in jou Kruidvat filiaal ligt? Ik laat in ieder geval vandaag de swatches zien van C03 iROSEdescent. Het is een prachtige lak! Kijk maar mee…

Catrice - C03 iROSEdescent

Catrice - C03 iROSEdescent

iROSEdescent is een holografische nagellak. Dat merkte ik direct toen ik hem aangebracht had en de zon het huis in scheen, precies op mijn nagels. Wauw! Alle kleurtjes van de regenboog waren te zien in de lak. Zo mooi! De nagellak heeft zelf een lichtbruine/taupe kleur.

De nagellak dekt mooi in twee laagjes en droogt vrij vlot. Qua houdbaarheid gaat ‘ie ook wel goed mee. Bij mij bleef het zeker een weekje zitten. Daarna moest ik hem er wel echt afhalen en vervangen voor een nieuwe lak.

Catrice nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €3,59 per stuk.

Wat vind jij van iROSEdescent? En welke lakjes uit de limited edition Haute Future heb jij gekocht?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *